Sport

Schimbare surpriză la Sporting Roșiorii de Vede – Paul Mara i-a luat locul lui Vlădulescu la conducerea clubului

La sfârșitul săptămânii trecute la Roșiorii de Vede a avut loc o întâlnire între conducerea clubului Sporting și primarul Valerică Cârciumaru, în care au fost discutate anumite aspecte legate de viitorul echipei din Liga a 3-a. Cu acest prilej, președintele din ultimele patru sezoane de la echipă, Gabriel Vlădulescu, a ținut să spună că clubul ar avea nevoie de un buget mai mare decât cel din prezent (în jurul a 400.000 lei anual), iar primarul ales în urmă cu o lună, Cârciumaru, i-a transmis acestuia că nu poate aloca mai mult decât s-a dat deja din partea municipalității. Ulterior, probabil din cauza unor divergențe de opinie, Vlădulescu a fost înlocuit din funcție, cu Paul Mara, fost președinte al clubului în urmă cu câțiva ani. Lui Gabriel Vlădulescu se pare că i s-a propus funcția de vicepreședinte, însă acesta a refuzat, astfel că din această săptămână Găbie Vlădulescu  nu mai face parte din structura de conducere a clubului Sporting Roșiorii de Vede.

Cât privește reunirea lotului de jucători, așa cum s-a anunțat echipa Sporting Roșiorii de Vede ar urma se reia pregătirile pe 18 iulie a.c.

B. Pană

2 Comments

  1. Gruppo Anonimus

    Za sice ca il adooce pa Sandu KHELIE atrenor-ka ala ie dastept rau-unz ku toate alifiile cheliosul naibii!!!Ia poos Deztinul sthampoola pa chelie!!!!

  2. Vasile Footbalistul

    Cu Mara Blugi, cu Marcelinio Tumbea, cu Stefeul drogherul, Paciurica brojditorul, sa vezi ce echipa de echipa facem…Lipseste „‘ntelectual” grupului Savescu-carturarul!!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.