Politic

Schimbare-şoc la Alexandria – Nicu Lixandru este noul antrenor al echipei FCM!

lixandruDemisia pe care şi-a depus-o antrenorul Sorin Albeanu de la FCM Alexandria, de marţi, 23 aprilie, avea să ducă la căutarea unei soluţii cât mai rapide pentru schimbarea băncii tehnice a echipei. După unele discuţii care au avut loc în aceeaşi seară, miercuri, 24 aprilie, la stadionul Municipal alexăndrean a fost convocat Consiliul Director al clubului, care avea să instaleze noul antrenor, pe Nicu Lixandru! Acesta a acceptat să preia echipa chiar şi în actuala situaţie din clasament (locul 12, 11 puncte) şi a condus deja primul antrenament al FCM-ului.

Despre preluarea echipei din Alexandria, Nicu Lixandru a spus, în exclusivitate pentru ziarul Teleormanul: “Pentru mine este o provocare, chiar dacă vin într-un moment destul de dificil pentru echipă, sper ca băieţii să strângă rândurile, să putem obţine punctele necesare pentru atingerea obiectivului, asigurarea continuării la Liga a 3-a. Problema principală a echipei, în opinia mea, este legată de partea psihică, rezultatele slabe şi neîncrederea apărută în rândul jucătorilor, sper să o depăşim cât mai repede împreună!”

Antrenorul Nicu Lixandru are vârsta de 57 de ani, deţine licenţa A UEFA (corespunzătoare pentru a sta pe bancă la Liga a 3-a) şi a fost antrenor la mai multe echipe din Teleorman, însă la Alexandria n-a fost niciodată antrenor într-un joc oficial.

 

A semnat pe şase etape!

Campionatul Ligii a 3-a îşi dispută vineri, 26 aprilie, etapa cu numărul 21, astfel că din acest sezon mai sunt de jucat şase runde. Despre angajamentul său la FCM Alexandria, Nicu Lixandru a spus că “am semnat pentru perioada rămasă până la finalul sezonului, apoi vom discuta termenii unei noi înţelegeri, după ce vom şti exact ce se va întâmpla”. Obiectivul propus de Lixandru echipei este câştigarea cel puţin a celor trei jocuri de pe teren propriu (cu Cernica, Chiajna şi Voluntari) şi încercarea de a menţine echipa aproape de linia retrogradării.

O primă măsură pe care inten­țio­nează să o ia pentru realizarea acestui obiectiv este reprimirea în echipă a lui Dan Voicilă, care e posibil să fie pe teren chiar de vineri.

B. Pană

One Comment

  1. Daca aduci „cancerul” in echipa te asigur ca nu vei reusi nimic,virusul acestei „boli” nu are remediu, este gena de la ambii parinti!(incultura,ingamfare,prostie,golanie) In rest numai de bine!Dar cu asemenea elemente sigur vor ajunge in Liga lui Prodan, inca un personaj care a „dezvoltat” fotbalul in acest judet si pare a fi de neinlocuit!?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.