Sport

Schimbare la Videle – Cornel Nica este noul antrenor la Pamimai

nicaDespre mutările făcute în ultima perioadă la Pamimai Videle s-a mai vorbit prin fotbalul judeţean, însă nimic nu anticipa ultima mutare apărută. Adus recent la Pamimai, pentru a pregăti lotul, fostul portar Sorin Colceag, cel care face parte şi din cadrul staffului Şcolii federale de antrenori, a părăsit deja echipa din Videle! Acest lucru s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, după doar două săptămâni petrecute la Pamimai; în această perioadă, Colceag a pregătit echipa şi s-a aflat pe banca acesteia la doar două jocuri de verificare (cu Botoroaga 4-2, Metaloglobus Bucureşti 0-2), iar la ultima partidă amicală echipa nu a mai avut pe bancă antrenor principal. Acest lucru s-a întâmplat la jocul Inter Clinceni – Pamimai scor 2-1, partidă la care videlenii au fost conduşi de pe bancă de fostul tehnician Iulică Burcea (acesta a rămas în stafful echipei, ocupându-se de grupele de juniori).

Imediat după plecarea lui Colceag, conducerea de la Pamimai s-a orientat rapid pentru aducerea unui antrenor, posesor al licenţei corespunzătoare pentru Liga a 4-a, iar de la începutul acestei săptămâni a fost numit un nou tehnician; este vorba de Cornel Nica, cel care a mai pregătit în urmă cu doi ani pe Dunărea Turris Turnu Măgurele. După desfiinţarea echipei turnene, Nica a preluat pe Comprest Bucureşti, iar în iarna acestui an a ajuns la CS Corbeanca, echipă cu care a câştigat campionatul judeţean Ilfov şi, ulterior barajul pentru Liga a 3-a, promovând la nivel divizionar. Acum, după îndeplinirea obiectivului la Corbeanca (unde nimeni nu-i acorda vreo şansă), Cornel Nica revine în Teleorman, iar venirea la Pamimai Videle o percepe ca o provocare. “În principiu ne-am înţeles, Nica este antrenor experimentat şi cred că putem avea o colaborare bună împreună şi ne poate ajuta în realizarea obiectivului nostru”, a precizat referitor la venirea antrenorului Nica viceprimarul oraşului Videle, Florin Nedelcu.

Se pare că venirea tehnicianului la Pamimai aduce şi o serie de modificări în lot, deoarece în noua echipă se vor regăsi câţiva jucători cu experienţă, alături de care Cornel Nica vrea să lucreze pe mai departe. (B.Pană)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.