Sport

Schimbare la Sporting Roşiorii de Vede. “Am preferat să mă retrag, dar dacă mi se va cere sprijinul, îi voi ajuta!” – Gabriel Vlădulescu

Schimbare interesantă la conducerea clubului Sporting Roşiorii de Vede în această vară, înainte de reunirea lotului pentru noul sezon. Deşi echipa roşioreană s-a clasat în ultimul sezon pe locul 7, în seria a 3-a, Liga a 3-a (s-a clasat în obiectivul propus), iar condiţiile financiare ale roşiorenilor au fost mult inferioare unor echipe din ultimele locuri ale seriei, în această vară s-a produs o schimbare chiar la structura de conducere a clubului. Cu prilejul unei întâlniri între primarul Valerică Cârciumaru şi conducerea clubului Sporting, care a avut loc în urmă cu câteva zile la stadion, s-a oficializat despărţirea lui “Găbie” Vlădulescu de club. În fapt, din spusele acestuia, n-a fost vorba de vreo discuţie contradictorie sau altfel de “disensiuni”, ci pur şi simplu Găbie a preferat să se retragă, după ce i s-a transmis faptul că, deocamdată, municipalitatea din Roşiorii de Vede nu poate acorda mai mulţi bani pentru echipă.

Iată declaraţia pe care Gabriel “Găbie” Vlădulescu a dat-o după despărţirea de clubul Sporting Roşiorii de Vede.

“Da, am considerat că este mai bine să mă retrag de la Sporting, deşi domnul primar a venit la mine şi mi-a spus că vrea să continuăm. Atunci eu am spus că voi continua, cu o singură condiţie, să mai îmbunătăţim situaţia financiară a echipei, dar dânsul mi-a spus că la acest moment nu se poate suplimenta bugetul clubului, doar că vor fi plătite datoriile şi se va suplimenta partea financiară către stat, în rest bugetul rămâne la fel, şi eu au am spus atunci că mă retrag. Recunosc, domnul primar mi-a propus să rămân preşedintele consiliului de administraţie, dar am spus că nu mai continui, însă vreau să spun foarte clar, nu am avut nici un fel de divergenţă cu nimeni, ne-am despărţit în condiţii amiabile. Mai mult, le-am spus că, dacă îmi vor cere sprijinul, îi voi ajuta, atât cât pot şi cât îmi permite timpul, cu Paul Mara chiar am discutat în ultimele zile, i-am spus care este situaţia echipei, care ar fi priorităţile pentru noul sezon, din punct de vedere al lotului… n-am cerut nici unui jucător să plece de la echipă, ba din contră, eu le-am spus celor care termină contractul cu clubul, să discute întâi cu Paulică (n.r. Paul Mara), poate cad la o înţelegere şi continuă la Roşiori! Le-am spus cam toate aspectele legate de club, despre antrenor, despre delegatul echipei, vreau să avem o colaborare în acest fel şi, cum am zis, îi sprijin cu orice pot, dacă îmi vor cere acest lucru. Eu nu vreau să-mi reproşeze cineva că n-am ajutat echipa, acum, că nu mai sunt la club şi sper să obţină şi ei performanţe cum am reuşit şi eu, în ultimii ani!” – Gabriel Vlădulescu.

De precizat ar fi faptul că Gabriel Vlădulescu a preluat funcţia de preşedinte la clubul Sporting Roşiorii de Vede în 2012, perioadă în care echipa a câştigat de două ori campionatul judeţean al Ligii a 4-a, a promovat în Liga a 3-a (în vara anului 2014) şi s-a clasat pe locurile 5, respectiv 7, în ultimele dou sezoane în Liga a 3-a.

În ultimul sezon al Ligii a 3-a, seria a 3-a, Sporting Roşiorii de Vede s-a clasat pe locul 7, cu următoarea linie de clasament:

  1. Sporting Roşiorii de Vede 26 10      5        11      36-28 35 (-4)

2 Comments

  1. Gruppo Anonimus

    Sporting Rosiori de Vede este ECHIPA FANION a judetului TELEORMAN!!!!!Cu putin noroc, LIGA a DOUA ne este PERFECT ACCESIBILA!!!!

  2. Constantinescu...

    Domnule Gabie, sa vedem din ce bani mai te rupi matale in figuri, ca afacerile nu prea merg, saracia bate la usa, scoala prea multa nu ai, meserie nu cunosti!Facem ramasag, ca tot la banul public te aciuesti?????

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.