Eveniment

Schimbare la Prefectura Teleorman / Haralambie Epure – către Primăria Alexandria; Vera Mitran – noul prefect

Joi, 11 aprilie, Haralambie Epure a demisionat din funcția de prefect de Teleorman pentru a se angaja în cursa electorală pentru funcția de primar al municipiului Alexandria, din partea Partidului Național Liberal. Acesta a fost reprezentatul Guvernului României în județ timp de doi ani și două luni, iar acum va deschide un nou capitol al carierei sale, fiind decis să aducă schimbarea la conducerea primăriei municipiului reședință de județ.

În ședința de joi, Guvernul a luat act de demisia acestuia și l-a eliberat din funcție și, totodată, a numit-o pe cea care îl va înlocui la conducerea Instituției Prefectului – Județul Teleorman, respectiv Vera Mitran, care va părăsi, la rândul ei, funcția de șef al Administrației Județene a Finanțelor Publice Teleorman. De altfel, în cursul zilei de vineri a avut loc și învestirea oficială în funcție a noului prefect de Teleorman.

În ultima zi la Prefectura Teleorman, Haralambie Epure le-a mulțumit public teleormănenilor, colegilor și tuturor celor cu care a lucrat în cei peste doi ani: “După mai bine de doi ani, astăzi (n.r. – joi) a fost ultima mea zi de lucru la Instituția Prefectului Teleorman. Am decis, așa cum bine știți, să închei acest frumos capitol al parcursului meu profesional pentru a mă dedica celei mai importante provocări – câștigarea Primăriei Alexandria.

Vreau să le mulțumesc în primul rând teleormănenilor, pe care i-am considerat partenerul meu principal în activitatea desfășurată în funcția de prefect, le mulțumesc colegilor din Prefectură, reprezentanților direcțiilor deconcentrate și ai primăriilor din județ, cu care am avut tot timpul o bună colaborare”.

În același timp, și-a anunțat și obiectivele pentru perioada următoare, cel mai important – câștigarea funcției de primar al municipiului Alexandria: “Acum, mă așteaptă o nouă provocare, pe care o voi aborda cu multă seriozitate, implicare și devotament față de oameni. Vreau să câștig funcția de primar al municipiului Alexandria pentru că este momentul să reparăm tot ce s-a stricat în capitala județului Teleorman.

Prea multe experimente eșuate s-au făcut zeci de ani în orașul nostru!

De fiecare dată, victimele acestor experimente am fost noi, alexăndrenii!

E timpul să spunem STOP și, împreună, să dezvoltăm Alexandria!

Alege schimbarea!”, a transmis Haralambie Epure.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.