Sport

Schimbare interesantă la nivelul compartimentului Educaţie fizică în ISJ Teleorman – Nicolae Ologeanu este noul inspector şcolar de educaţie fizică

În această vară, unul din cele mai active compartimente din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Teleorman, cel de educaţie fizică şi sport, şi-a schimbat inspectorul de specialitate. Întrucât prof. Ştefan Cioacă a părăsit sistemul de învăţământ, prin pensionare, conducerea ISJ Teleorman a decis înlocuirea acestuia cu prof. Nicolae Ologeanu. Din data de 8 septembrie a preluat prof. Ologeanu funcţia de inspector de specialitate, iar prima sa acţiune în noua postură va fi la începerea noului an şcolar. Să punctăm faptul că prof. Nicolae Ologeanu este cunoscut în viaţa sportivă teleormăneană şi pentru activitatea sa ca arbitru în cadrul Comisiei Judeţene a Arbitrilor Teleorman.

B.Pană

4 Comments

  1. Brigazile Intim

    Vreti comentarii tari?Directoare de scoli puse de la consiliul judetean Zavera mega smecherul, amante de de contractori de partid, AXE et comp, vine, vine…nu le stergeti…blonda de la Maldaienie, poze si restul…!Dezvaluiri de exceptie!ISJ, fii atent!Da doamna Gherge!

  2. In orase-comuna ca acest Rusii de Aude, nu se justifica nici doua licee, dar patru.Se pare ca ma sunt putin peste 20,000 de suflete, restul?Povesti…

  3. Virgil MADGEARU, Economicul este altceva, o directoare tanara, frumoasa si inteligenta, a pus pe picioare singurul liceu adevarata dintr-un oras terminat si aflat in letargie!!!

  4. In Rosiori de Vede, trebuie schimbati toti directorii de licee, colegii sau ce or mai fi. Sunt vai mama lor, in totalitate.Toti pesedei aserviti si deloc intersati de bunul mers al scolii.
    Am baiatul la scoala, nu se invata nimic, chiul masiv, destrabalare maxima, profesori nulitati, directorii mai spaguiesc cate ceva si papa, nici bacul nu prea se mai ia pe la Racovita si Saligny, caricaturi de scoli, ce sa invete copii, cand profesorii au probleme severe cu scrisul si cititul.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.