Sport

Schimbare de antrenor şi la Saelele – Dan Ţepurică este noul tehnician la Voinţa!

tepuricaUna dintre echipele care s-au evidenţiat prin seriozitatea băncii tehnice, implicit unde a existat stabilitate la nivelul băncii, este Voinţa Saelele. Cu toate că, de-a lungul anilor, echipa din Saelele a fost o adevprată pepinieră pentru cluburile din zona de sud-vest a judeţului, în permanenţă acolo au apărut jucători, dar şi echipa a avut rezultate. Ultimul sezon însă a fost unul mai modest, dovadă că pe final de campionat s-a reuşit asigurarea liniştii echipei Voinţa, implicit evitarea retrogradării.

Odată cu participarea la Cupa Teleormanul – ca o paranteză, Voinţa Saelele este prima câştigătoare a competiţiei estivale şi singura echipă teleormăneană participantă la toate ediţiile Cupei Teleormanul! – la nivelul băncii tehnice a apărut o modificare interesantă la Saelele. Astfel, fostul antrenor, Ion Enache, a preferat, momentan, să întrerupă colaborarea cu clubul AFC Voinţa, iar de pregătirea echipei se ocupă în prezent un alt antrenor. Este vorba de Dan Ţepurică, fostul tehnician al echipei Dunărea Turris Turnu Măgurele, care se va ocupa de pregătirea şi formarea echipei din Saelele.

“Noi ne-am înţeles cu Dan Ţepurică, el a venit deja la echipă, şi sperăm să avem o colaborare cât mai bună cu acesta. Obiectivul principal al nostru este acelaşi, formarea unei echipe competitive cu sportivi localnici, iar promovarea tinerilor din comună rămâne prioritară la Saelele. În privinţa relaţiei cu nea Enache, pot spune că am rămas în relaţii deosebite cu acesta”, a fost declaraţia primaului comunei Saelele,  Gabriel Cârjan, referitoare la schimbarea din această vară. (B.Pană)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.