Social

Scenarii de funcționare modificate pentru școli și grădinițe din Zimnicea, Scurtu Mare și alte patru localități din județ

Întruniți în ședință extraordinară, membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Teleorman au aprobat, miercuri, modificarea scenariilor de funcționare pentru alte unități școlare din județ. Potrivit hotărârii aprobate de autorități, clasa a III-a de la Școala Gimnazială nr. 1 Izlaz își continuă activitatea pe scenariul 3 (roșu); Școala Gimnazială „Miron Radu Paraschivescu” Zimnicea, cu structurile Grădinița cu Program Normal nr. 1 Zimnicea și Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 Zimnicea, trece de la scenariul 1 (verde) la scenariul 2 (galben); Școala Gimnazială Tătărăștii de Sus, cu structurile Grădinița cu Program Normal nr. 1Tătărăștii De Sus și Grădinița cu Program Normal nr. 2 Udupu, de la scenariul 2 (galben) la scenariul 1 (verde); Școala Gimnazială Bogdana cu structurile Grădinița cu Program Normal nr. 1 Bogdana, Grădinița cu Program Normal nr. 2 Ulmeni și Grădinița cu Program Normal nr. 3 Urluiu, de la scenariul 1 (verde) la scenariul 2 (galben); Școala Gimnazială Ciuperceni, cu structurile Grădinița cu Program Normal nr. 1 Ciuperceni și Grădinița cu Program Normal nr. 2 Poiana, de la scenariul 1 (verde) la scenariul 2 (galben); Școala Gimnazială Uda Clocociov, cu structura Grădinița cu Program Normal Uda Clocociov, de la scenariul 1 (verde) la scenariul 2 (galben); Școala Gimnazială Răsmirești, cu structura Grădinița cu Program Normal Răsmireşti, de la scenariul 1 (verde) la scenariul 2 (galben); Școala Gimnazială Scurtu Mare, cu structurile Grădinița cu Program Normal nr. 1 Scurtu Mare și Grădinița cu Program Normal nr. 2 Drăceşti, de la scenariul 1 (verde) la scenariul 2 (galben).

Celelalte unități/instituții de învățământ din județul Teleorman vor funcționa potrivit scenariilor stabilite prin hotărârile anterioare, mai transmit autoritățile.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.