Politic

Scandal în PNL – Eugen Pîrvulescu: „Cine e Cristi Barbu? Nu cunosc niciun Cristi Barbu, n-a existat în campanie”

   pirvulescu_decupat    Copreşedintele PNL Eugen Pîrvulescu, cel care şi-a asumat, de altfel, coordonarea campaniei electorale pentru alegerile locale din județ, a reacționat la cererea celuilalt copreşedinte PNL Cristi Barbu de a face un pas în spate în urma rezultatelor la scrutinul de duminică, 5 iunie.
„Nu doresc să comentez opiniile unor oameni care n-au existat în campania electorală. Cine e Cristi Barbu? Nu cunosc niciun Cristi Barbu, n-a existat în campania electorală. Eu sunt un om de echipă, am avut oameni extraordinari în echipă, care au muncit din greu pentru partid şi nu o să accept acum să vină cei care au făcut figurație toată campania să-mi spună ce am de făcut şi să-şi asume rezultatele bune, acolo unde le-am obținut. Țin să precizez în acest sens că nici la Piatra, şi nici la Furculeşti nu are Cristi Barbu niciun merit, aportul său e zero.
Eu consider că rezultatele obținute de partid la nivel de județ sunt unele bune, nicidecum modeste, cum zice Cristi Barbu. Am reuşit să câștigăm primării importante, adevărate fiefuri PSD. Am câștigat Bragadiru, Drăgăneşti Vlaşca, Dracea, localități mari, localități importante. Nici la Alexandria rezultatul nu este unul slab, avem 7 consilieri locali, iar Florin Titirişcă a luptat, a muncit toată campania, eu ştiu acest lucru, Cristi Barbu nu ştie, în schimb”, a declarat Eugen Pîrvulescu.

14 Comments

 1. Salut! Despre faptul ca rezultatul pnl teleorman este intre primele 20 din tara nu scrieti nimic? Sau despre faptul ca Eugen Pirvulescu a fost ridicat in picioare in sedinta de partid pe tara si felicitat de Blaga?

 2. Buna întrebarea dlui Pîrvulescu! Cine e acest Barbu? Un taran neaos care l-a dat pe nitulescu la o parte si care trage pnl-ul in jos, un condamnat, bataus si agramat! O comuna nu înseamnă un judet, iar suhaia arata ca in timpul războiului!

 3. PARVULESCU OARE CE A FACUT IN ACEASTA CAMPANIE???BARBU ESTE MAI CUNOSCUT CA EL !!!!!PE PARVULESCU CINE IL CUNOASTE……..?????UN NEICA NIMENI AJUNS IN CAPUL LISTEI CA UN INVIZIBIL UN MISTER FANTOMAS!SUSTINEM SI IL VOM SUSTINE BE CRISTI BARBU!

 4. Avem doua altetnative:

  ,,,,,,,,,1,,,,,,,,,DEMISIA IN BLOC,,,,si aleasa alta,,,,,

  ,,,,,,, ,2,,,,,,,,REVENIREA LA PDL si vechiul PNL,,,,

  So aceasta decizie,,,,,,,,UTGENT ! daca vrem un
  DEPUTAT de Teleorman, ,,,,
  Daca stam in pozitia ,,,,RACUL,,,,BROASCA ,,,,si o
  STIICA,,,,,disparem de pe harta politica a judetului
  Teleorman ,,,,,,,
  Cu stima colegi,,,,,,

 5. In Tiganesti sunt doua biserici ortodoxe plus o manastire ,trei biserici adventiste si doua baptiste.Pirvulescu este adventist si nu vad carei problema.

 6. alba ca zapada

  nici acum dupa acest esec de proportii aceste reptile , acesti sacali preocupati doar cum sa fure si sa se pricopseasca pe ei si neamurile lor nu inteleg sa PLECE. mos ILIESCU – GO HOME !

 7. 3 la mana domnul barbu este un analfabet incompatibil care nu a miscat un deget in pnl in ultimele 2 luni. mai ales in campanie. si care este vandut psd si bun prieten cu seful ziarului teleormanul, domnul scutelnicu.

 8. 2 la mana in tiganesti sunt 3 biserici iar eugen se duce la una singura de 30 de ani.

 9. pai si cei care au migrat la psd ce sunt acum domnule, nu pesedisti?

 10. domnului Pirvulescu

  Bragadiru si Dracea a fost ale PNL in schim primari au migrat la PSD,consilierii locali au ramas la PNL.Sa mu uitam cum in 2012 oamenii condusi de primarii de atunci au luptat pentru demiterea lui MR Ungureanu pe atunci presedintele de partid al dumneavoastra domnule Pirvulescu!
  Daca dumeavoastra spuneti de Cristi Barbu ca nu a luptat pentru PNL la nivel de judet sunteti vinovat domnule Pirvulescu in calitate de copresedinte al PNL pentru modul de organizare al campaniei!
  Va rog sa va exprimati punctul de vedere printr-un comentariul la cea ce am scris mai sus domnule pirvulescu>

 11. Cristi Barbu , este cel pe care oamenii l au ales ! Nu a fost numit!!!

 12. Aveti niste oameni extraordinari? Aveti niste monstruleti analfabeti angajati la dvs si la Titirisca, postaci care au impanzit internetul cu injuraturi, amenintari, minciuni si analfabetism cronic! De aia aveti 20% si o sa aveti si mai putin data viitoare!

  • Cine sunt acesti analfabeti care v-au injurat? Ca voi sunteti aia cu aceleasi comentarii idioate la toate postarile. Si e 31.5, boss, nu 20.

 13. Cristi Barbu nu are 6 biserici de adventisti in Tiganesti!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.