Eveniment

Scandal într-un bar din Alexandria / Patronul și un angajat, agresați fizic

Joi noaptea, în jurul orei 23:00, Poliția Municipiului Alexandria a fost sesizată prin apel la numărul unic de urgență 112 despre un scandal în desfășurare, în incinta unei unități de alimentație publică din localitate.

Cercetările preliminare efectuate de către polițiștii care s-au deplasat la fața locului indică faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, doi bărbați ar fi refuzat să părăsească localul, la ora închiderii, la solicitarea administratorului, devenind recalcitranți. În acest context, i-ar fi agresat fizic pe deținătorul societății comerciale și pe unul dintre angajați, ulterior părăsind incinta și îndreptându-se către o direcție necunoscută.

În scurt timp, au fost identificați de către polițiști în municipiul Alexandria, fiind conduși la sediul poliției pentru cercetări. Bărbații care au inițiat conflictul sunt domiciliați în comuna Mavrodin și au vârsta de 23, respectiv 36 de ani.

În urma administrării probatoriului, față de persoanele cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și tulburarea ordinii și liniștii publice a fost dispusă măsura reținerii, cei doi bărbați fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman.

În cauză, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor comiterii faptelor, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.