Social

Scădere semnificativă a numărului de cazuri COVID-19 în Teleorman / Cinci localități cu rată de incidență ZERO

Incidența cazurilor de infectare cu SARS-COV-2 este în scădere continuă atât în județul Teleorman, cât și la nivel național. Conform datelor centralizate de Direcția de Sănătate Publică Teleorman, luni, 22 noiembrie, rata de incidență a scăzut la 2.53, în ultimele două săptămâni 899 de teleormăneni fiind confirmați pozitiv.

Dacă în cinci localități din mediul rural nu există nicio îmbolnăvire confirmată în ultimele 14 zile – Crevenicu, Drăgănești de Vede, Frumoasa, Moșteni și Necșești având rata de incidență zero, mai sunt și câteva unități administrativ-teritoriale în care rata de infectare se menține la un nivel ridicat. Este vorba de Călmățuiu, cu 10.74 cazuri la mia de locuitori, Răsmirești – 9.56, Brânceni – 8.49, Stejaru – 7.95, Didești – 7.33, Bujoru – 7.21 sau Suhaia, cu 6.20 la mie.

În ceea ce privește localitățile urbane, toate municipiile și orașele din Teleorman înregistrează mai puțin de 3 cazuri de infectare la mia de locuitori, astfel municipiul Roșiorii de Vede – 2.78, orașul Zimnicea – 2.48, municipiul Alexandria – 2.45, orașul Videle – 2.43, municipiul Turnu Măgurele – 1.59.

Din totalul de 97 localități ale județului, în 64 rata de incidență este sub pragul de 3 cazuri la mia de locuitori.

Potrivit DSP Teleorman, în 24 de ore, s-au vaccinat împotriva noului coronavirus 710 teleormăneni, în scădere față de zilele anterioare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.