Eveniment

Şase persoane implicate într-o altercaţie, reţinute de poliţiştii din oraşul Videle

Altercaţia a avut loc în noaptea de 30.11./1.12.2012 în zona centrală a oraşului Videle. Mai mulţi tineri din localitate, aflaţi în afara unui local public, au folosit spray cu gaz iritant-lacrimogen în interiorul localului, unde se afla un grup de tineri din municipiul Bucureşti şi între cele două grupuri a avut loc o altercaţie, fără a rezulta victime.

Poliţiştii din oraşul Videle au fost sesizaţi printr-un apel telefonic 112 şi s-au deplasat urgent la faţa locului, aplanând starea conflictuală. Asupra unora dintre agresori au fost găsite şi obiecte contondente (bâte) care au fost ridicate de poliţişti.

În urma cercetărilor efectuate au fost identificate toate persoanele implicate în incident şi s-a stabilit modul de participare a fiecăreia dintre acestea.

Pe numele a şase dintre tinerii respectivi a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore. Aceştia au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Teleorman, fiind cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, port fără drept de armă albă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.