Social

Şase oferte înscrise la licitaţia ce va da furnizorul de mere, produse lactate şi de panificaţie pentru elevi

mere1De la deschiderea ofertelor pentru licitaţia deschisă în vederea achiziţiei şi distribuţiei de produse lactate şi de panificaţie (pachetul întreg), precum şi de fructe proaspete (mere), pentru elevii şi preşcolarii din judeţul Teleorman, la sediul Consiliului Judeţean au fost depuse şase oferte, în prezent acestea aflându-se în stadiul de evaluare.

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean, Adrian Gâdea, urmează analiza tehnică şi financiară a furnizorilor, după care se va desfăşura licitaţia electronică ce va stabili agentul economic care va furniza merele, dar şi produsele lactate şi de panificaţie pentru elevii din judeţ.

Potrivit reprezentanţilor Consiliului Judeţean, achiziţia şi distribuţia de produse lactate şi de panificaţie (pachetul întreg) pentru elevii din învatământul primar şi gimnazial de stat şi privat, precum şi pentru copiii preşcolari din grădiniţele de stat şi private cu program normal de 4 ore (lotul nr.1), va fi şi pentru anul şcolar 2015-2016, însoţită de achiziţia şi distribuţia de fructe proaspete (mere), pentru toţi elevii din clasele pregătitoare şi din clasele I-VIII, care frecventează învătământul de stat şi privat autorizat/acreditat (lotul nr. 2).

Numărul total de copii care vor beneficia de pachetul întreg de produse lactate şi de panificaţie este de 32.660, iar valoarea estimată (fară TVA) se ridică la 6.059.602 lei.

În ce priveşte fructele proaspete (merele), acestea vor fi distribuite unui număr total de 26.401 elevi, conform caietului de sarcini, iar valoarea estimată (fară TVA) a acestora este de 1.559.455 lei. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.