Social

Șase localități din județ au rata de infectare peste 3 cazuri la mia de locuitori; 10.263 de persoane confirmate cu COVID-19 de la debutul epidemiei

Pentru 30 de localități din județul Teleorman rata de infectare cu noul coronavirus este zero, însă în alte șase rata de infectare a depășit trei cazuri la mia de locuitori, conform cifrelor centralizate de Direcția de Sănătate Publică.

Totodată, 32 dintre localitățile din județ înregistrează o rată de infectare sub 1, în schimb, potrivit datelor furnizate de Prefectura Teleorman, în municipiul Turnu Măgurele și alte cinci dintre localitățile rurale din județ rata de infectare cu COVID-19 a depășit trei cazuri la mia de locuitori, respectiv Slobozia Mândra (4.88), Mavrodin (3.46), Viișoara (3.39), Plosca (3.37) și Seaca (3.03).

În ceea ce privește municipiile și orașele din Teleorman, Alexandria înregistrează o rată a incidenței de 2.42 cazuri la mia de locuitori, Turnu Măgurele o rată de 3.46, iar Roșiori de Vede o rată de 0.89 cazuri la mia de locuitori. Orașele Videle și Zimnicea înregistrează rate ale incidenței de infectare cu noul coronavirus de 0.98, respectiv 1.47 cazuri la mia de locuitori.

La nivelul județului, rata incidenței cumulată a cazurilor pe ultimele 14 zile a ajuns la 1.40 marți, 9 martie, conform datelor oficiale, iar numărul total al persoanelor confirmate cu COVID-19 de la debutul epidemiei a ajuns la 10.263.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.