Eveniment

Şase descinderi domiciliare ale poliţiştilor din Zimnicea

Acţiunea a avut drept scop identificarea unor persoane care se sustrăgeau cercetărilor, într-un dosar privind o altercaţie produsă la sfârşit de săptămână.

 

În dimineaţa zilei de 17.10.2012 poliţiştii din oraşul Zimnicea, însoţiţi de luptătorii Serviciului de Intervenţie Rapidă au organizat şase descinderi domiciliare – 5 în comuna Piatra şi una în comuna Buzescu – pentru identificarea unor persoane implicate într-o altercaţie, care se sustrăgeau cercetărilor.

La sfârşit de săptămână, în faţa unui local public din comuna Piatra a avut loc un conflict spontan, între mai multe persoane, pe timpul căruia au fost folosite o sabie şi o armă tip „airsoft” (armă neletală, supusă notificării, cu bile din plastic cu/fără vopsea).

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 12 Zimnicea au întocmit dosar penal în cauză. Nicio persoană nu a reclamat, până la acest moment, vătămări corporale.

În urma acţiunii, mai multe persoane au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri, cercetările fiind continuate pentru identificarea tuturor persoanelor implicate şi pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc conflictul.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.