Eveniment

Șase bărbați au fost reținuți și, ulterior, plasați sub control judiciar, în urma unui scandal petrecut la Țigănești

O bătaie cu bâte și răngi, în urma căreia șase bărbați s-au ales cu mandate de reținere pentru 24 de ore și, ulterior, cu control judiciar, a avut loc, în ultima noapte din mai, la Țigănești. În încăierare, o femeie, mama unuia dintre cei implicați, a fost rănită. Femeia spune că și-a scos un certificat medico-legal și va depune o plângere penală împotriva celor care, spune ea, fără motiv au venit în gospodăria sa și au agresat-o.

Potrivit acesteia, conflictul ar fi pornit luni noapte, în jurul orei 23.00, când niște bărbați din Brânceni au apărut la poarta sa și au întrebat-o de fiul acesteia, care nu era acasă la momentul respectiv. Din spusele sale, fără motiv, unul dintre cei doi bărbați din Brânceni ar fi pocnit-o cu pumnul și, mai mult, ar fi și tras cu un pistol – nu știe ce anume pistol, în ochiul drept, motiv pentru care a ajuns la oftalmolog. De altfel, diagnosticul pus de medicul oftalmolog, conform documentelor pe care femeia le deține este de – status post traumatisc ocular, corp străin conjunctival extras.

Ulterior, fiul femeii ar fi apărut, însoțit de niște prieteni, pentru că iubita sa îl anunțase deja despre ce se petrecuse, iar aceștia s-au încăierat cu ceilalți bărbați, veniți de la Brânceni. Scandalul a conținut toata gama de ingrediente specifice, mai precis lovituri, bâte, răngi, focuri de armă și mașini distruse, iar “petrecerea” a fost stricată de oamenii legii, care s-au sesizat din oficiu în acest caz.

Reprezentanții Poliției Teleorman spun că, în urma scandalului care s-a petrecut, luni noapte, în plină stradă, la secția de poliție au ajuns pentru declarații, 12 persoane, dintre care zece bărbați și două femei.

De altfel, reprezentanții Poliției Teleorman spun și că pentru trei dintre participanți a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, pe data de 1 iunie, ulterior aceștia fiind plasați de procuror sub control judiciar, în timp ce pentru alți trei măsura reținerii a fost dispusă pe data de 2 iunie, și pentru aceștia din urmă fiind luată măsura controlului judiciar la finalul celor 24 de ore petrecute în arest.

Tot oamenii legii transmit că, în acest caz, au fost întocmite dosare penale, pentru infacțiuni ca încăierare, tulburarea liniștii și ordinii publice, lovire sau alte violențe, violare de domiciliu, pentru deținere de armament neletal fără autorizație și pentru uz de armament neletal.

Despre motivul care ar fi stat la baza încăierării, cei din tabăra din Țigănești spun că cei din tabăra Brânceni ar fi apărut pur si simplu și ar fi început scandalul, fără un motiv anume. În ordonanța de dispunere a controlului judiciar însă, procurorul de caz notează că bărbații “pe fondul unui conflict mai vechi s-au lovit reciproc, folosind bate din lemn și țevi metalice și și-au distrus autoturismele cu care s-au deplasat”.

Cercetările sunt continuate în acest caz, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul. Între timp, cei șase bărbați trebuie să se supună rigorilor impuse de măsura controlului judiciar, până la finalul lunii iulie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.