Eveniment

SĂRBĂTORI FERICITE!

felicitareDragi teleormăneni, cu ocazia Marii Sărbători a Naşterii Domnului, vă transmit tuturor, cele mai calde urări de sănătate, fericire şi belşug! Fie ca lumina şi bucuria acestor zile de sărbătoare să o aveţi în suflet tot anul, să aveţi inspiraţia celor mai frumoase fapte, celor mai bune decizii, să găsiţi echilibrul, credinţa şi puterea de a vă împlini idealurile ! La mulţi ani!

Adrian Ionuţ Gâdea,

Preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman

 

Fie ca Sărbătorile de iarnă să vă aducă linişte, căldură şi armonie în suflet.

Crăciun fericit şi un An Nou plin de împliniri!

Florea Emilian Bomboe

Director Executiv Casa Judeţeană de Pensii Teleorman

 

Cu prilejul Sărbătorilor de iarnă, echipa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman urează tuturor colaboratorilor şi beneficiarilor Serviciului Public de Ocupare, sănătate, împliniri, alături de cei dragi şi succes în activitatea pe care o întreprind !

La mulţi ani!

Nelu Ionel OPREA

Director executiv, al A.J.O.F.M Teleorman

 

Sărbătorile de iarnă reprezintă pentru noi toți un prilej de bucurie, bunătate și de reflecție, totodată.

Ne exprimăm prețuirea pentru toți cei care ne susțin și urăm tuturor elevilor, părinților, cadrelor didactice și colaboratorilor educaționali sărbători minunate alături de cei dragi și un An Nou mai prosper, mai bun, cu multe realizări în toate planurile.

INSPECTORATUL ȘCOLAR JUDEȚEAN TELEORMAN

 

Ziua de 25 decembrie are două mari semnificaţii: ziua în care s-a născut Iisus Christos, dar şi ziua în care se despachetează cadourile aduse de Moş Crăciun. Aceste sărbători au loc în toată lumea, însă fiecare caută să celebreze cât mai frumos, iar sărbătorile şi tradiţiile diferă de la o zonă la alta. Sărbători fericite şi la mulţi ani tuturor teleormănenilor!

Senator Florinel Dumitrescu

 

Împodobirea bradului este un obicei din Occident, de la popoarele germanice. În zilele noastre, împodobirea bradului de Moş Crăciun a devenit una dintre cele mai iubite dintre datini, odată cu aşteptarea lui Moş Crăciun, care există şi nu ne-a uitat. La mulţi ani şi sărbători fericite!

Paul Chicu, preşedintele Organizaţiei judeţene a Partidului Conservator Teleorman

 

Moş Crăciun a apărut în secolul I. El împarte cadouri tuturor copiilor în noaptea de Crăciun. În general, ni-l imaginăm pe Moş Crăciun îmbrăcat într-un costum roşu, având o barbă lungă şi albă şi împărţind cadouri dintr-o sanie zburătoare. Din partea Senatului României, către toţi teleormănenii, sărbători fericite, multă sănătate şi la mulţi ani!

Timotei Stuparu, senator

E vremea colindelor, vremea bucuriei, când minunea naşterii Domnului Iisus Christos cuprinde sufletele şi le înnobilează. Fie ca taina sfântă a naşterii Domnului Iisus Christos să vă aducă bucuria şi emoţia Crăciunului prin speranţa unui viitor mai bun. La mulţi ani! Din partea profesorului Constantin Filip, a colectivului de dascăli ai Liceului Teoretic Piatra, a elevilor, sărbători fericite Inspectoratului Şcolar Judeţean Teleorman, tuturor profesorilor şi părinţilor şi copiilor, Instituţiei Prefectului şi, în general, tuturor teleormănenilor

Împreună, de Sfintele Sărbători, ascultăm cu drag colindătorii, aşteptându-l pe Moş Crăciun. Să încercăm cu toţii să fim mai buni, să ne bucurăm de sfânta naştere a Domnului nostru Iisus Christos, ca astfel să ne apropiem de unicul Dumnezeu. La mulţi ani şi sărbători fericite tuturor teleormănenilor! Deputat Ică Calotă Florică

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.