Eveniment

Şapte victime într-un dramatic accident rutier

accidentDuminică, 12.05.2013, la ora 21.13, pompierii militari turneni au fost alertați pe numărul unic de urgență 112 de producerea unui accident rutier cu 7 victime, pe DJ 642, între localitățile Izlaz și Moldoveni.

Sosiți la fața locului în cel mai scurt timp posibil cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, pompierii turneni au constatat că în accident erau implicate un autoturism VW Golf și o căruță, rezultând șapte victime, dintre care trei femei și patru bărbați, cu multiple traumatisme cranio-cerebrale, fracturi de membre, tumefacții și excoriații.

Din cauza numărului mare de victime, în sprijinul forțelor de intervenție s-a deplasat și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Zimnicea, care, alături de personalul S.A.J., a intervenit la acordarea primului ajutor și transportarea de urgență la spital a răniților.

Dacă în prima fază toate victimele au fost transportate la Spitalul Municipal Turnu Măgurele, acestea au fost mutate după un timp foarte scurt la Spitalul Județean Alexandria pentru primirea de îngrijiri medicale de specialitate.

Menționăm că la Spitalul Municipal Turnu Măgurele s-a deplasat imediat și Prefectul Județului Teleorman, dl. Cune Marin, care s-a interesat de starea celor șapte răniți.

În urma accidentului rutier, autoturismul VW Golf a fost distrus în proporție de 60%, iar căruța în totalitate, cele șapte victime fiind pasagerii celui de-al doilea vehicul.

După preluarea victimelor de la locul accidentului, echipajul de pe autospeciala de descarcerare a acționat pentru sablarea/spălarea părții carosabile, cazul fiind preluat apoi de către poliție pentru cercetări

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.