Social

Șapte localități din Teleorman, printre care și Alexandria, în scenariul roșu

Potrivit cifrelor centralizate de Direcția de Sănătate Publică Teleorman privind rata de incidență cumulată a cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2, la data de 21 ianuarie 2022, în șapte localități din județ a fost depășit pragul de 3 cazuri la mia de locuitori. Este vorba de localitățile Moșteni, unde se înregistrează 4.51 cazuri la mia de locuitori,  Bujoru – 4.45, Zâmbreasca – 4.00, Fântânele – 3.65, Videle – 3.61, Putineiu – 3.28, Alexandria – 3.17.

Totodată, scade și numărul localităților în care nu a fost confirmat niciun caz de COVID-19 în ultimele două săptămâni, la momentul raportării 20 de unități administrativ-teritoriale fiind în această situație.

În ceea ce privește rata de infectare la nivelul întregului județ, aceasta a ajuns la 1.48, în ultimele 14 zile 525 de persoane fiind confirmate pozitiv.

De asemenea, conform DSP Teleorman, gradul de ocupare a paturilor din spitale cu pacienți COVID este tot 10%, iar în ultimele 24 de ore au fost efectuate 135 de teste RT-PCR și 234 de persoane s-au vaccinat împotriva COVID-19.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.