Eveniment

Şapte elevi ai Şcolii “Mihai Viteazul”, calificaţi la etapele naţionale ale olimpiadelor şcolare

Monica DUMITRESCU

Şcoala Gimnazială “Mihai Viteazul” din municipiul Alexandria a obţinut anul acesta o performanţă deosebită la olimpiadele şcolare judeţene. Şapte dintre elevii acestei şcoli, participanţi la fazele judeţene ale olimpiadelor şcolare pe discipline, au obţinut locul I şi calificarea la etapele naţionale.

Trei dintre aceştia vor reprezenta Şcoala “Mihai Viteazul” şi judeţul Teleorman la faza naţională a olimpiadei de fizică. Olimpicii Bălăceanu Eduard Andrei, clasa a VI-a A, Şovei Andreea Magdalena, clasa a VII-a B şi Ciocoiu Diana Iulia, clasa a VIII-a B, au fost pregătiţi la fizică de profesorul Armeanu Cristea. De acelaşi profesor a fost pregătită şi eleva Grigorescu Maria Victoria, clasa a VIII-a B, care a ocupat locul I la etapa judeţeană a olimpiadei la chimie şi a obţinut astfel calificarea la etapa naţională.

Eleva Aciu Mălina Andreea din clasa a VIII-a B, pregătită de prof. Dumitru Florentina, a obţinut locul I şi s-a calificat la etapa naţională a olimpiadei de lingvistică.

Alte două eleve pregătite de prof. Dumitru Florentina, respectiv Mocanu Adelina Mihaela din clasa a VI-a C şi Moţoi Neaga Maria Alexia din clasa a VII-a C, au obţinut locul I şi calificarea la etapa naţională a olimpiadei la limba şi literatura română.

Încă o dată, se dovedeşte faptul că, în Şcoala Gimnazială “Mihai Viteazul”, elevii sunt motivaţi şi susţinuţi să facă performanţă de profesori cu vocaţie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.