Eveniment

Șapte accidente rutiere produse pe drumurile din județ, în minivacanța de Crăciun

Polițiștii au intervenit, în minivacanța de Crăciun, la aproximativ 400 de evenimente, dintre care nu mai puțin de 360 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență – 112.

Totodată, în urma activităților preventive desfășurate în perioada 24 – 27 decembrie, pentru neregulile constatate polițiștii au aplicat peste 400 de sancțiuni contravenționale în valoare aproximativ 150.000 de lei, au reținut 17 permise de conducere și au retras șapte certificate de înmatriculare pentru diferite abateri de la normele privind circulația pe drumurile publice.

De asemenea, polițiștii teleormăneni au acționat pentru prevenirea și descurajarea faptelor antisociale, preîntâmpinarea și combaterea infracțiunilor, dar și în vederea fluidizării traficului rutier în contextul minivacanței.

Pe de altă parte, polițiștii rutieri au intervenit în cazul a șapte accidente de circulație, produse pe raza localităților Conțești, Furculești, Băbăița, Beuca, Alexandria și Slobozia-Mândra, și au constatat zece infracțiuni comise la regimul rutier, dintre care opt pentru conducere sub influența alcoolului.

În contextul prezentat au fost efectuate și activități de informare și verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară impuse de autorități pentru prevenirea și combaterea infectării, precum și limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2, fiind întrerupte două evenimente private.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.