Sport

Săptămână plină pentru elevii-sportivi

Inspectoratul Școlar Județean Teleorman anunță un calendar competițional bogat pentru elevii care practică sport. Pe parcursul acestei săptămâni vom asista la mai multe etape județene ale Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Astfel, luni, 20 februarie, la Alexandria, în sala de sport a Liceului Pedagogic ”Mircea Scarlat”, se vor desfășura competițiile de volei, masculin și feminin, pentru licee.

În data de 22 februarie, voleibaliștii de gimnaziu se vor duela pentru titlurile județene, la băieți și la fete, competiția fiind în agendă la sala de sport a Școlii ”Ștefan cel Mare” din Alexandria. În aceeași zi, la sala de sport a Liceului ”Al. I. Cuza” din Alexandria, se desfășoară etapele județene la baschet, băieți și fete, pentru elevii de liceu.

De asemenea, Alexandria, probabil prin sala de sport a Școli generale nr. 7, va fi gazda etapei județene masculine la handbal licee, a ONSS, în data de 27 februarie.

Campioanele județene vor merge la etapele zonale ale Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. La toate competițiile menționate, în parteneriat se regăsește Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Teleorman, care contribuie cu premii constând în echipament sportiv și cu diplome. (Cristi Frisk)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.