Social

“Săptămâna Educaţiei Globale” la Școala Gimnazială Nr. 5

“Săptămâna Educaţiei Globale” s-a derulat în perioda 14-18 noiembrie, sub tema “Împreună pentru pace”. Cadrele didactice de la Școala Gimnazială Nr. 5 din Alexandria și-au propus să organizeze o serie de activități care să evidențieze capacitatea școlii în pregătirea generațiilor viitoare în spiritul cooperării, în formarea încrederii în succesul acțiunilor de apărare a păcii și în viitorul umanității.
Nici cei mai mici elevi din ciclul primar nu au stat deoparte. Astfel, elevii clasei I A, sub îndrumarea învățătoarei Voicu Popescu Corina, au avut o serie de activităţi a căror temă a fost pacea și au purtat discuții libere despre ce înseamnă pacea. De altfel, au realizat o expoziție de postere și lucrări practice cu tema “Să fie pace în lume!”. Elevii au realizat postere în care, împărțiți pe grupe, au trebuit să noteze ce înțeleg ei prin pace, să ilustreze ce înseamnă pentru ei acest cuvânt și să scrie cuvinte care sunt asemănătoare cu pacea. Cei mai mulţi au asociat pacea cu cuvintele dragoste sau linişte.
Săptămâna Educaţiei Globale are ca scop încurajarea tinerilor, a copiilor şi a profesorilor să iniţieze activităţi educaţionale în diverse domenii. Educaţia globală cuprinde educaţia pentru dezvoltare, educaţia privind drepturile omului, educaţia interculturală, educaţia pentru pace şi soluţionarea conflictelor. (C.P.)

3 Comments

  1. De fapt dictatura satanistilor care se folosesc de sarmanii homo .etc .manipulind opinia publica.Dreptul fiecaruia ce face in intimitatea lui.

  2. Dictatura de fapt a satanistilor care se folosesc de sarmanii homo etc drept pretext manipulind opinia publica .Dreptul fiecaruia ce face in intimitatea lui.

  3. Cititi ziarul patriot Fluierul. Gasiti informatii despre cum reteaua satanita soros si cozile de topor din Romania pervertesc si invatamintul romanesc.Astfel folosind cuvinte frumoase ca Pace . ei si profesorii inconstienti sau lasi indoctrineaza copii cu idei ce vizeaza Globalismul /Mondializarea si distrugerea identitatii omului .a simtamintului natural .firesc patriotic. CE CUVINT MIERABIL GLOBAL. iNCONSTIENTILOR .PREZENTATI ARTICOLUL VOSTRU IN ZIARUL TELEORMAN SI HABAR NU AVETI CE NI SE PREGATESTE NOUA ROMANILOR Fara globalism Aut Nu mai spaati creierul copiilor cu idei privind asa zisele drepturi ale omului .in realiate avindu se ca scop impunerea ca normal a ceea ce este anormal si instaurarea dictaturii anormalilor homo..etc

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.