Eveniment

Săptămână de foc – ziua şi incendiul

INCENDIU - PITESTIIn ziua de 13 octombrie , orele 12.40, militarii Detasamentului de Pompieri din Alexandria, au intervenit pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la gospodaria Nicoletei B. din localitatea Plosca.Proprietara de 74 ani a lasat focul dintr-o anexa nesupravegheat fapt ce a initiat incendiul.Focul a distrus cca 500 kg bete floarea soarelui si 500 kg lemne de foc.

 

In ziua de 14 octombrie , pompierii Detasamentului Rosiorii de Vede au intervenit pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta in gospodaria lui Iulica S. din Rosiorii de Vede .Focul a distrus cca 20 kg confectii textile si a fost initiat de proprietar care nu l-a supravegheat.

 

In ziua de 15 octombrie un incendiu a distrus cca 1000 baloti de lucerna ai proprietarului Marian C. din localitatea Cervenia. Pompierii Detasamentului Alexandria au intervenit cu doua autospeciale cu apa si spuma , reusind salvarea altor bunuri ale gospodariei.

 

In aceeasi zi, in satul Prundu un alt incendiu a fost provocat intentionat de o persoana necunoscuta, producand distrugerea a cca 4 t coceni strunjeni si cca 3 t paie de grau. Focul a fost stins de pompierii Detasamentului Turnu Magurele.

 

In ziua de 16 octombrie, Florin C. de 82 ani din Nanov, a montat o butelie la aragaz dupa care a verificat etansietatea cu o lumanare povocand aprinderea ei.

Batranul s-a speriat si a smuls butelia aprinsa si a aruncat-o in fata bucatariei, povocand aprinderea acoperisului bucatariei.Pompierii alexandreni au intervenit cu o autospeciala si au stins focul inainte de a se extinde la casa de locuit.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.