Social

Şanse minime de titularizare şi anul acesta în învăţământul teleormănean – Sute de candidaţi şi doar 29 de posturi titularizabile

Monica DUMITRESCU

475 de candidaţi şi-au depus anul acesta în Teleorman dosarele de înscriere la concursul naţional de ocupare a posturilor didactice/catedrelor declarate vacante/rezervate în învăţământul preuniversitar care se va desfăşura în data de 20 iulie. Şansele acestora de a se titulariza în învăţământul teleormănean sunt aproape inexistente în condiţiile în care anul acesta Inspectoratul Şcolar Judeţean Teleorman a scos la concurs doar 29 de posturi titularizabile. Condiţia obligatorie, însă nu şi suficientă, pentru a obţine unul dintre aceste posturi este obţinerea la concurs a notei minime 7.

Dascălii care promovează concursul pot opta însă pentru unul din celelalte 909 posturi netitularizabile, complete sau incomplete. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Teleorman din cele 909 posturi netitularizabile, doar 155 sunt posturi complete.

2 Comments

 1. pentru profesor

  Cum puteti spune asa ceva domnule profesor?
  Cadrele didactice din Teleorman fac meditatii si ore de pregatire gratuit la scoala cu toti elevii rfuzand sa primeasca bani pentru asta.

 2. profesor

  Calitatea profesionala a cadrelor didactice lasa de dorit pentru cei care au facut facultati particulare tip Spiru Haret.
  Daca se face o statistica la nivel national von constata ca jud. Teleorman are procentul destul de ridicat(al 3 pe tara) a cadrelor didactice titulare absolventi ai facultatilor particulare,iar a celor care au absolvit institute de invatamant la fara frecventa,la distanta cum se numeste acum suntem pe locul 2 in tara.
  Rezultatul acestor date se pote vedea in numarul de promovati la bac!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.