Social

Şanse minime de angajare pentru teleormăneni, în această perioadă

locuri-de-muncaMonica DUMITRESCU

Teleormănenii care doresc să se angajeze nu prea au de unde alege, oferta angajatorilor din Teleorman fiind redusă. În această perioadă, în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman, sunt înregistrate un număr de 151 locuri de muncă, puse la dispoziţie de către 24 agenţi economici, în domenii de activitate, precum: industrial, alimentaţie publică, vânzări, confecţii textile, construcţii civile, administraţie publică, servicii şi comerţ. Pentru persoanele cu studii medii şi profesionale sunt disponibile 84 locuri, pentru persoanele necalificate 54 locuri şi 13 locuri pentru persoanele cu studii superioare.

Cele mai multe locuri de muncă vacante sunt în Alexandria, unde 15 agenţi economici au disponibile 90 de posturi în domeniile: vânzări, alimentaţie publică, industrial, confecţii textile, construcţii civile, servicii şi comerţ. 52 dintre acestea sunt pentru persoane cu studii medii şi profesionale, 25 locuri pentru persoane necalificate şi 13 locuri pentru persoane cu studii superioare. La Roşiori de Vede sunt 41 locuri de muncă, puse la dispoziţie de 6 agenţi economici în domeniile: confecţiilor textile, industrial, alimentaţie publică şi servicii, 25 locuri fiind pentru persoane cu studii medii şi profesionale şi 16 locuri pentru persoanele necalificate.

La Turnu Măgurele sunt disponibile doar 4 locuri de muncă la un singur agent economic, în domeniul industrial, pentru persoanele cu studii medii şi profesionale.

La Zimnicea, 2 angajatori domeniile confecţii tehtile şi administraţie publică au disponibile 16 locuri de muncă, 13 dintre acestea adresându-se persoanelor necalificate şi doar 3 locuri celor cu studii medii şi profesionale.

Reprezentanţii AJOFM Teleorman atrag atenţia angajatorilor că obligaţia să comunice locurile de muncă vacante în termen de 5 zile lucrătoare de la vacantarea acestora, conform prevederilor Legii nr. 76/2002, modificată şi completată. Pentru a comunica locurile de muncă vacante, angajatorii pot depune formularul ANEXA 1A, la sediul agenţiilor locale sau punctelor de lucru sau transmite prin fax: 0247/311.164 şi e-mail: ajofm@tr.anofm.ro.

În situaţia în care, angajatorii au ocupat locurile de muncă declarate vacante, au obligaţia, în termen de 3 zile, să anunţe ocuparea acestora prin depunerea formularului ANEXA 1B, la datele de contact menţionate mai sus.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.