Sport

Sandu Ifrim a stabilit programul de pregătire – “Vom face un stagiu centralizat la Olteni!”

Ocupanta locului 2 în clasamentul Ligii a 4-a judeţeană, echipa Viaţă Nouă Olteni, priveşte cu încredere spre returul de campionat. Echipa pregătită de fostul fotbalist Sandu Ifrim, care se află la un singur punct în urma primei clasate (Sporting Roşiorii de Vede), dar deocamdată are avantajul victoriei din jocul direct, se află încă în vacanţă. “Până la începutul lunii februarie băieţii vor rămâne în vacanţă. După aceea, vom începe să mişcăm uşor, iar înaintea returului sperăm să putem desfăşura un stagiu centralizat la baza proprie, de la Olteni”, a precizat antrenorul Ifrim.

Acesta a ţinut să precizeze faptul că, în toată această perioadă, a menţinut contactul cu primarul-jucător Emil Mărcuşanu, cel care a fost de acord ca în perioada dinaintea returului să se desfăşoare un stagiu centralizat, la terenul comunal din Oteni. “Am vorbit cu Emil, care a fost de acord că este necesară o perioadă de pregătire. Chiar şi o săptămână, mai ales că a fost o pauză atât  de lungă, înseamnă enorm la acest nivel. Iar acest stagiu, pe care l-am stabilit la Olteni, este mult mai ieftin decât dacă am merge într-un cantonament la munte”, a spus antrenorul Sandu Ifrim.

Primarul Emil Mărcuşanu, omul care susţine financiar, dar şi sufleteşte, echipa din Olteni (este ştiut faptul că joacă în echipă,deşi are peste 44 de ani), nu renunţă nici de această dată la ideea câştigării campionatului judeţean şi prezenţa, încă o dată, la barajul pentru promovare. Cu toate că nu au anunţat în mod direct că obiectivul pentru acest sezon este titlul judeţean (“obiectivul nostru este un loc în primele trei!”), conducerea echipei Viaţă Nouă Olteni consideră că valoarea lotului, dar şi condiţiile pe care le are echipa sunt destul de bune pentru acest nivel. “Fotbalul judeţean a crescut valoric, dar eu consider că echipa noastră este pregătită, la acest moment, pentru a face faţă unei eventuale provocări, respectiv participarea la barajul pentru promovare. Va fi greu să depăşim echipa din Roşiorii de Vede, este echipă de oraş, are susţinere puternică la nivelul oraşului, însă noi ne jucăm şansa noastră”, a mai adăugat Sandu Ifrim.

Dacă formaţia din Olteni va avea forţa să ajungă din nou la un meci de baraj pentru promovare la Liga a III-a (cum s-a întâmplat în 2011, când a câştigat titlul judeţean), rămâne de văzut; cert este faptul că următorul sezon al Ligii a IV-a va fo unul din cele mai spectaculoase din ultimii ani.

Linia de clasament a echipei Viaţă Nouă Olteni la finalul turului Ligii a IV-a este următoarea:

2. Viaţă Nouă Olteni                  13      9        1        3        33-17 28 (7)

Bogdan Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.