Eveniment

Sancțiunile nu-i sperie pe teleormăneni/ Duminică, oamenii legii au dat amenzi de peste 400.000 de lei

Peste 200 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au patrulat, și dumincă, pe raza județului Teleorman, pentru a vedea în ce măsură oamenii respectă măsurile adoptate pentru perioada în care este instituită stărea de urgenţă.

„În cursul zilei de astăzi, 29 martie, 152 de polițiști, 48 de jandarmi și 6 polițiști locali au verificat modul de respectare a prevederilor Ordonanțelor militare nr. 2 și 3, precum și O.G.  1/1999, fiind verificate 2.088 de persoane din perspectiva respectării interdicțiilor impuse”, transmite Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.

Așa cum era de așteptat, având în vedere zilele precedente, teleormănenii se încăpățânează în continuare să încalce regulile.

Numai pentru ziua de duminică, 29 martie, autoritățile transmit că au fost aplicate 177 de sancţiuni contravenţionale persoanelor fizice, valoarea acestora depășind 400.000 de lei.

Cu numai o zi în urmă, la nivelul județului Teleorman, au fost aplicate alte 163 de sancțiuni contraveționale, a căror valoare se ridică la aproape 230.000 de lei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.