Eveniment

Sancțiuni pentru bărbații din Smârdioasa care au încins grătarul la finalul săptămânii trecute

Oamenii legii au identificat persoanele care au pus de-o petrecere în toată regula, la finalul săptămânii trecute, la marginea unei păduri din Teleorman, cu toate că suntem în plină pandemie de coronavirus și autoritățile au luat numeroase măsuri restrictive. Cei nouă bărbați din Smârdioasa au fost sancționați contravențional, valoarea amenzilor încasate de aceștia ridicându-se la suma de 45.000 de lei.

“Având în vedere imaginile video apărute în spațiul public, transmise live pe o rețea de socializare, în timp ce mai multe persoane se aflau în pădure, la grătar, nerespectând  măsurile instituite pe perioada stării de urgență, precizăm faptul că polițiștii au identificat persoanele în cauză, nouă la număr, împotriva acestora fiind luată măsura sancționării contravenționale conform Ordonanței Militare nr. 3/2020, valoarea sancțiunilor aplicate fiind de 45.000 lei”, transmite IPJ Teleorman.

La finalul săptămânii trecute, în spațiul public au apărut imagini video cu mai multe persoane care au făcut un chef în toată regula, într-o pădure din Teleorman, în plină pandemie de coronavirus. Și, ca să fie treaba treabă, bărbații au făcut și-un live pe rețelele de socializare, ca să afle toată lumea de „isprava” lor. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.