Eveniment

Sancțiuni de 57.415 lei aplicate de polițiștii teleormăneni, în week-end

Polițiștii Serviciului Rutier Teleorman au aplicat, la finele săptămânii trecute,  136 de sancțiuni contravenționale în valoare de 57.415 lei, au reținut nouă permise de conducere și retras două certificate de înmatriculare.

Trei teleormăneni, dintre cei sancționați, au fost prinși conducând pe drumurile publice având autorizația de circulație provizorie expirată.

Potrivit IPJ Teleorman, pe 11 februarie, polițiștii din Alexandria au depistat un bărbat în vârstă de 20 de ani din comuna Viișoara în timp ce conducea un autoturism pe strada Dunării din Alexandria, având autorizația de circulație provizorie expirată.

Tot pe 11 februarie, pe raza comunei Călmățuiu, conducând tot fără aurtorizație de circulație a fost depistat un bărbat în vârstă de 39 ani din comuna Crângeni, iar pe 12.02.2017, polițiștii din Roşiorii de Vede au desfășurat o acțiune pe linie rutieră, fiind depistat un bărbat în vârstă de 24 ani din comunaVedea, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 601C, pe raza comuna Drăgănești de Vede, având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată. În toate cele trei cauze a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de “conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

De asemenera, un bărbat de 40 de ani din comuna Nanov s-a ales cu dosar penal pentru “conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”. Acesta a fost prins de polițiștii teleormăneni în timp ce conducea un autoturism fără ca acesta să fie înmatriculat. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.