Politic

Samuel Calotă și-a dat demisia din ALDE: „Nu este intenția mea să destructurez partidul, o să stau departe de politică pentru moment”

În ședința Biroului Permanent Teritorial al ALDE Teleorman, de joi, 19 septembrie, una „extrem de productivă” după cum chiar reprezentanții ALDE Teleorman susțin, s-a discutat, printre altele, despre trădătorii care „au ales să părăsească partidul și să accepte firimituri de ciolan de la PSD”, aceștia fiind „compătimiți” de președintele ALDE Teleorman, Calotă Florică Ică.

Dicutată în cadrul întâlnirii a fost și demisia din funcția de prim-vicepresedinte a lui Samuel Calotă, care a venit în formațiunea politică condusă, în Teleorman, de Calotă Florică Ică, cu mai bine de doi ani în urmă și care, acum, alege să renunțe nu doar la funcția deținută, ci și la calitatea de membru de partid.

Despre decizia de a părăsi formațiunea condusă în Teleorman de Calotă Florică Ică, Samuel Calotă spune că nu există un motiv anume care l-a determinat să plece din partid, că este o decizie personală și că a ales să stea departe de politică, cel puțin pentru o perioadă. Nu se simte vizat de sintagma preferată de o vreme de cei din ALDE, respectiv cea de „trădători care acceptă firimituri de la PSD”, și speră să nu fie o aluzie la persoana sa, pentru că ar fi una greșită.

„Sper să nu fiu vizat de această afirmație și deputatul Calotă să nu recurgă la asemenea înțepături. Dacă vrea să mă înțepe în vreun fel, greșește, pentru că eu la înțepături răspund cu piroaie. A fost o decizie personală să plec din partid, așa am considerat eu că trebuie să fac, nu este intenția mea să destructurez partidul și, pentru moment, o să stau departe de politică”, a precizat Samuel Calotă, cu mențiunea că nu exclude revenirea pe scena politică într-un viitor mai mult sau mai puțin îndepărtat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.