Economie

Salvatorii ISU din Roșiori de Vede vor dispune de un sediu reabilitat

Joi, 19 ianuarie 2023, echipa managerială a Inspectoratului pentru Situații de Urgență “A.D. Ghica” Teleorman a semnat contractul aferent proiectului “Reabilitare termică a clădirii C1 (Pavilion Adiministrativ nr. 48 – 129 – 01) în vederea creșterii performanței energetice“ din Roșiorii de Vede (sediul Detașamentului de Pompieri Roșiorii de vede), de pe strada Sf.  Theodor, nr. 27, județul Teleorman. Valoarea la care se ridică investiția este de 5.755.794,25 lei, având ca termen de execuție o perioadă de 9 luni de la emiterea Ordinului de începere a lucrărilor.

Obiectivul principal al acestui proiect vizează eficientizarea energetică și gestionarea inteligentă a energiei, precum și aducerea la standardele actuale de calitate în construirea și limitarea emisiilor de CO2.

“Cheia succesului este să te concentrezi pe obiective și nu pe obstacole, iar când ambiția unei echipe este mare, obstacolele devin din ce în ce mai mici.

Rezultatele pozitive obținute pe linia accesării proiectelor cu finanțare europeană au fost rodul muncii echipei de implementare din cadrul unității noastre, formată din cadre militare specializate în diferite domenii de activitate.

Le mulțumim tuturor celor ce ne-au sprijinit în demersurile noastre și îi asigurăm de o colaborare caracterizată de acceași notă a profesionalismului și calității în activitățile planificate”, transmit reprezentanții ISU – Teleorman, pe pagina oficială de Facebook.

De altfel, anul trecut, ISU Teleorman a implementat un proiect de același tip în scopul reabilitării sediului județean. În cazul acestuia, valoarea totală a proiectului a fost de 1.796.028,87 lei, din care finanțare nerambursabilă 1.282.872,79 lei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.