Social

Salariaţii Primăriei Roşiorii de Vede, trimişi săptămânal pe teren

Monica DUMITRESCU

Cel puţin o dată pe săptămână, salariaţii Primăriei municipiului Roşiorii de Vede au obligaţia de a părăsi birourile şi a se deplasa în teren pentru a constata problemele a căror rezolvare intră în atribuţiile administraţiei publice locale. Printr-o dispoziţie a primarului Valerică Cârciumaru, fiecărui angajat i-a fost alocată cel puţin o stradă pe care va verifica periodic dacă există situaţii în care este necesară intervenţia autorităţilor. Este vorba despre probleme legate de infrastructura rutieră, semnalizarea rutieră sau iluminatul public, existenţa unor depozite de gunoi, probleme legate de spaţiile verzi, existenţa arborilor uscaţi, cazuri de tulburare a ordinii şi liniştii publice, probleme sociale (persoane vârstnice lipsite de sprijin, cazuri de abandon familial) sau orice altă problemă a cărei rezolvare intră în aria de competenţă a administraţiei publice locale.

Potrivit notei, semnată de primarul municipiului Roşiorii de Vede, în situaţia în care se constată existenţa unor lucrări de construcţie sau demolări, Poliţia Locală va verifica existenţa autorizaţiilor necesare.

În situaţia în care se constată cazuri de încălcare a obligaţiilor stabilite în sarcina cetăţenilor prin lege şi Regulamentul de convieţuire urbană aprobat de consiliul local, se va proceda la atenţionarea verbală.

În municipiul Roşiorii de Vede sunt 159 de străzi pe care au fost repartizaţi 110 angajaţi ai primăriei. Prin acest demers, primarul municipiului Roşiorii de Vede consideră că pot fi luate deciziile corecte în interesul cetăţenilor.

2 Comments

  1. O masura excelenta aceasta repartizare a strazilor pe salariatii primariei ! Locuitorii de pe aceste strazi vor sti cui sa adreseze anumite intrebari iar primarul va fi informat la timp si corect ! Felicitari, una din putinele initiative laudabile la edilii nostri .

  2. Domnul PRIMAR Valerica CARCIUMARU este cea mai buna alegere ce se putea face la nivel de municipiu!Inteligent, un adevarat profesionist, modest si cu mult bun simt, incepe sa miste administratia in directia corecta!!!!Trebuie ajutat la toate nivelurile, trebuie aduse investitii in zona, municipiul trebuie sa revina la normalitate si civilizatie!Avem toata increderea in dumnealui, il asiguram ca nu este singur in acest efort, suntem convinsi ca lucrurile se vor schimba in bine!!!!!Multumim pentru CURAJ, ATITUDINE, EFORT!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.