Eveniment

Sala Polivalentă din Alexandria ar putea fi inaugurată în luna martie

Monica DUMITRESCU

Demarate în 2015, lucrările de reabilitare şi modernizare la Sala Polivalentă din municipiul Alexandria sunt aproape finalizate. Obiectivul finanţat de Compania Naţională de Investiţii a fost refăcut în totalitate şi, potrivit primarului municipiului Alexandria, Victor Drăguşin, ar putea fi inaugurat luna viitoare.

“Sala este gata, aproape gata, în proporţie de 99%. Şeful de lucrări de acolo estimează că la sfârşitul acestei luni ar putea convoca comisia de recepţie. Urmează o perioadă cu birocraţie, de procese verbale, de predare, dacă vor mai fi remedieri, depinde comisia ce va constata la amănunt. Acum, eu am văzut-o ca spectator. În martie, nu mai dau termene, sper să putem asista la competiţii sportive în Sala Polivalentă”, a declarat Victor Drăguşin.

Modernizarea obiectivului de investiţii se ridică la aproximativ 20,5 milioane de lei. Conform proiectului, Sala Polivalentă din Alexandria a fost reamenajată cu 1350 locuri pentru public general, 100 locuri VIP, 50 de locuri presă. Terenul de joc cu dimensiunea de 44×24 metri va fi pretabil pentru meciuri indoor de handbal, baschet, volei tenis, judo, badminton. Vor fi amenajate săli de sport pentru activităţi conexe: antrenamente pentru judo, sală pentru dezvoltarea forţei, sală de antrenamente pentru scrimă.

Principalele dotări prevăzute sunt: sistem de nocturnă pentru meciuri televizate, sistem de sonorizare, sistem de afişaj cu tabele de scor electronice, sistem de climatizare, grupuri sanitare pentru toate categoriile de utilizatori, inclusiv pentru spectatorii cu handicap locomotor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.