Sport

Sala Polivalentă din Alexandria a găzduit meciul de volei România-Spania; tricolorele nu s-au putut impune în fața ibericelor

Sala Polivalentă din Alexandria a găzduit sâmbătă, 5 ianuarie, primul eveniment internațional organizat aici de la inaugurarea de la jumătatea lui 2017. Astfel, la sfârșitul săptămânii, în municipiul reședință de județ s-a disputat partida de volei feminin România-Spania, din cadrul preliminariilor Campionatului European, ediţia 2019.

Din păcate, România a pierdut derby-ul grupei F de calificare la Campionatul European de volei feminin din 2019, contra Spaniei, scor 25-22, 16-25, 23-25, 25-21, 13-15, dar are în continuare șanse mari de calificare. La Campionatul European merg primele două clasate din grupă, iar pentru a se califica, România trebuie să se impună în fața Bosniei în confruntarea decisivă de pe 9 ianuarie.

4 Comments

 1. Simplu,felicitari !

  Daca se „face” ceva in tara asta,criticam,daca nu se face ,criticam,am ajuns un popor de plangaciosi,mofturosi cu pretentii,dar care uitam de obligatii!

 2. Domnule Augustus, sunteti o mizerie de postac!

 3. Nasol, în Teleorman nu prea există sportul ăsta. Dacă s-a făcut meciul ăsta pentru orgoliul viceprimarului… Ce să zic, sunt sporturi performante în orașul ăsta ce nu ai mai avut loc în sala polivalenta pentru acest moft. Apropo, am auzit că sala polivalenta din București a donat acea suprafață doar pentru a scăpa de nationala de volei, e adevărat? Sau că la meciul de la Craiova au avut 100 de oameni în tribuna! Ori că PSD a avut sarcina să umple sala, erau locuri rezervate pentru angajații primăriei Alexandria?

 4. Vali Ionescu

  Poate scrieti ceva si despre deficientele organizatorice in ceea ce priveste accesul publicului la acest eveniment sportiv international !
  Nici pe afisul de meci, pe site-ul FR Volei si nici in presa locala nu s-a publicat nicio informatie referitoare la faptul ca intrarea va fi libera (la un meci international?!!!) si ora de la care se va permite accesul publucului in sala. In locul stabilirii unui tarif de intrare, s-a apelat, din nou, la sistemul invechit al invitatiilor, ecusoanelor s.a.
  De ce sa se procedeze civilizat ?!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.