Sport

Sală de sport nouă la Roșiorii de Vede, până la finele anului

Afirmația din titlu nu este deloc hazardată. Până la încheierea anului 2016, la Roșiorii de Vede, mai precis în curtea Școlii gimnaziale ”Gala Galaction” (fosta Școală generală nr. 3) se va finaliza construcția exterioară a unei noi săli de sport.

Conform celor declarate în exclusivitate de Costina Piperea, director la CSS Alexandria, ”lucrarea se execută sub egida CSS Alexandria. După ce structura CSS Roșiorii de Vede a fost preluată de către CSS Alexandria, s-a reactualizat proiectul de finalizare al sălii de sport de la Roșiorii de Vede. Sala respectivă era parțial ridicată, în proporție de 60 de procente, așa că ne-a fost ușor să argumentăm nota de fundamentare a cheltuielilor solicitate în acest sens. În aceste zile se vor monta pilonii de susținere și învelișul metalic, pentru ca apoi să se poată lucra la finisajele interioare, fără a se ține seama de condițiile meteorologice. Sala va putea fi dată în folosință, pentru antrenamente și competiții oficiale, în 2017”, a mai spus Costina Piperea.

Plata cheltuielilor ocazionate de finalizarea sălii de sport de la Roșiorii de Vede se va efectua din bugetul aferent anului 2016. Un proiect asemănător a fost demarat și la Turnu Măgurele, de către vechea conducere a CSS Turnu Măgurele. Deocamdată s-a găsit un loc potrivit pentru construcția noii săli, undeva pe strada Dunării, iar două imobile vechi, situate pe respectivul amplasament, au fost demolate. Fondurile pentru continuarea proiectului nu au fost aprobate însă, așa că, pentru moment, acțiunea de construcție stagnează.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.