Social

Sală de sport în construcţie, la Orbeasca

IMG_1533Au demarat lucrările de construcţie la o sală de sport multifuncţională în comuna Orbeasca din judeţul Teleorman, investiţia fiind finanţată de Compania Naţională de Investiţii.

Sala de sport se construieşte lângă terenul de sport din localitate şi alături de locul unde are loc Târgul săptămânal. Construcţia este impresionantă şi, deocamdată, este singura sală de sport care va fi construită în judeţ după acest model. Construcţia este de dimensiuni apreciabile, cu tribună, iar sub tribună se vor construi duşuri şi vestiare. De altfel, sala de sport va fi utilată complet cu toate cele necesare şi va dispune de apă, canalizare şi centrală termică.

Sala de sport se adresează în principal elevilor, dat fiind faptul că denumirea şi adresa proiectului sunt “Sală de sport şcolară”, însă şi alte activităţi sportive se pot derula fără probleme în incinta acestei săli.

În comuna Orbeasca mai sunt în derulare lucrările de reabilitare a Căminelor Culturale, tot cu fonduri de la Compania Naţională de Investiţii, dar şi lucrări de curăţire a spaţiilor verzi şi a rigolelor şi şanţurilor de scurgere. (C.P.)

IMG_1534

One Comment

  1. Sa traiesti domn primar pentru tot ce ai facut pana acum pentru comuna. Suntem cea mai tare comuna din judetul Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.