Social

Sală de mese pentru cetățenii din Suhaia, realizată prin Compania Națională de Investiții

Locuitorii comunei Suhaia au, începând de marți, 14 iulie, o sală de mese construită lângă biserica din localitate, investiția fiind realizată prin Compania Națională de Investiții. Clădirea are bucătărie, utilată cu tot ce-i trebuie (aragaz, frigider, apă, gaze, lumină, căldură), unde se poate prepara mâncarea, și sală de mese, cu o capacitate de 100 de persoane.

Prin această investiție, autoritățile au luat de pe “umerii” locuitorilor grija spaţiilor pentru pomeni, așa că suhăienii pot organiza aici, în mod gratuit, evenimentele care în mod normal i-ar fi costat bani grei.

„Am considerat că este o reală nevoie de o astfel de investiție în localitate, pentru cetățenii comunei, așa că am făcut toate demersurile necesare pentru realizarea ei. Nu știu să existe în județ o altă astfel de investiție. Vorbim de o sală de mese cu o capacitate de 100 de persoane, iar bucătăria este utilată cu tot ce trebuie: aragaz, frigidere, există inclusiv veselă”, spune Polexia Barbu, primarul comunei Suhaia.

Cu toate că este un loc în care toată lumea speră să ajungă cât mai târziu cu putinţă, clădirea era necesară comunităţii, în primul rând, pentru respectarea condiţiilor de igienă. În viitorul apropiat, autoritățile locale și-au propus să construiască, în localitate, și o cantină socială, unde vor putea primi o masă caldă cetățenii cu posibilități reduse.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.