Eveniment

Să vină pompierii! A fost inundată locuința!

În urma căderilor abundente de precipitații, din ziua de 30 iunie a.c., pompierii militari au fost solicitați să intervină la patru evenimente pentru a scoate apa din locuințe sau din gospodăriile inundate.

Primele două intervenții au avut loc pe străzile M. Filipescu și Victoria, din municipiul Alexandria, unde erau inundate două gospodării, ale lui L. T. și T.  N., apa amenințând să intre în locuințe. Pentru evacuarea acesteia, militarii au acționat cu două motopompe transportabile, în intervalul orar 17.45 – 20.45, până când situația a fost remediată, fără a fi înregistrate pagube materiale. Valoarea bunurilor salvate a fost apreciată la suma de 40000 de lei.

O altă intervenție de acest fel a fost în satul Valea Cireșului, comuna Botoroaga, în jurul orei 20.00, unde pompierii militari din cadrul Detașamentului Videle au intervenit cu o motopompă pentru evacuarea apei din locuința lui V. M. Misiunea, care a durat aproximativ 40 de minute, a condus la salvarea de bunuri materiale de peste 30000 de lei.

În jurul orei 21.40, pe numărul unic de urgență 112, pompierii militari alexăndreni au fost solicitați să intervină pentru evacuarea apei din subsolul unei clădiri, de pe strada Dunării, sediul unui operator economic, din municipiul Alexandria.

Operațiunea s-a efectuat cu ajutorul unei autospeciale de lucru cu apă și spumă și o motopompă transportabilă, timp de aproximativ două ore, fiind salvate mai multe materiale depozitate acolo, în valoarea de cca. 100000 de lei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.