Eveniment

I.S.U. “A.D. Ghica” al județului Teleorman are un nou inspector șef

Începând cu data de 01.10.2016, colonel Sandu Liviu Sorinel a fost trecut în rezervă, cu drept la pensie.

La conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman a fost împuternicit, începând cu data de 05.10.2016, colonel Stancu Marius, prim-adjunct în cadrul I.S.U. „Vlașca” al județului Giurgiu, pe o perioadă de 6 luni.

Noul comandant al unității, teleormănean la origine, născut la data 25.06.1973, în municipiul Alexandria, este absolvent al Facultăţii de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție „A.I.Cuza”, promoția 1995.

Acesta a îndeplinit pe rând funcțiile de locțiitor comandant companie – Compania I  de pompieri Giurgiu, comandant de companie – Compania III de pompieri Giurgiu, locțiitor comandant de detaşament la Detaşamentul de pompieri Giurgiu, Comandant detaşament de pompieri Giurgiu și Prim adjunct al Inspectorului Șef – ISU „Vlașca„ al Județului Giurgiu.

Predarea-primirea funcției de inspector șef al I.S.U. Teleorman se va finaliza în data de 14 octombrie, în cadrul unui ceremonial militar, în prezența comenzii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și a oficialităților locale.

 

One Comment

  1. Domnule Stancu Marius,
    Va dau un sfat prietenesc-ISU Teleorman are multi lingai care si-au propus sa scape de Dumneavoastra!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.