Sport

S-a stabilit calendarul Ligii a 3-a FCM Alexandria şi Sporting Roşiori debutează pe teren propriu, derbiul teleormănean în etapa a 7-a!

După mai multe amânări şi reprogramări, în urmă cu două zile s-a stabilit componenţa seriilor Ligii a 3-a, precum şi calendarul competiţional pentru acest eşalon. În total s-au înscris 75 de echipe, împărţite în cinci serii x 15 echipe, cele două grupări teleormănene, FCM Alexandria şi Sporting Roşiorii de Vede fiind repartizate în seria a 3-a.

În prima etapă a sezonului, programată sâmbătă, 3 septembrie (ora 17.00 – ora 5 după-amiază este ora de start pentru jocurile lunii septembrie), FCM Alexandria debutează pe teren propriu, contra dâmbpviţenilor de la FC Aninoasa. De asemenea, în runda inaugurală Sporting Roşiorii de Vede va juca tot acasă, contra unei alte echipe din Dâmboviţa, Urban Titu, astfel că echipele teleormănene au şansa de a debuta cu o victorie fiecare în noul sezon competiţional.

De precizat că în runda a doua alexăndrenii de la FCM vor sta, în timp ce Sporting Roşiorii de Vede se deplasează la Chiajna II, iar derbiul direct între echipele teleormănene va fi în etapa a 7-a a turului, la Roşiorii de Vede.

 

Programul primei etape din seria a 3-a, Liga a 3-a fotbalistică, ediţia 2016-2017, este următorul:

– ACS Şirineasa – CS U Craiova II

– FC Voluntari II – CS Mioveni II

– Flacăra Moreni – Atletic Bradu

– Sporting Roşiori – Urban Titu

– ACSO Filiaşi – Concordia II

– CS Podari – SCM Piteşti

– FCM Alexandria – FC Aninoasa

– FC Steaua Bucureşti II – stă

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.