Sport

S-a stabilit calendarul competițional la fotbal-tenis

Federația Română de Fotbal-Tenis, Cluburi și Asociații Județene, a stabilit calendarul competițional provizoriu pentru anul 2017. Acest act urmează să fie ratificat în ședința Adunării Generale Anuale, care va avea loc pe 11 februarie, la Bușteni.

Cum șansele de a se modifica ceva sunt foarte mici, putem anunța că echipa Viitorul 003 Alexandria, la feminin și juniori, va lua startul în luna martie, între 17 și 19, când sunt programate etape pentru ambele categorii, la Cluj-Napoca. Între 23 și 25 aprilie vor fi runde, feminin și juniori, la Alexandria, în Teleorman urmând să se mai dispute câte o etapă și în luna octombrie, în ambele competiții.

Cupa României va avea loc la Mamaia, conform tradiției, în perioada 29 iunie – 2 iulie.

Prima servă pe 2017 va avea loc săptămâna viitoare, între 17 și 19 februarie, când încep Campionatele Naționale de seniori, la Târgoviște. Nu este exclus ca la start, așa cum s-a întâmplat și în alți ani, să îi vedem și pe jucătorii clubului teleormănean. De asemenea, este posibil ca la Cupa Mondială de veterani, programată în Franța, la Le Havre, în perioada 28-30 aprilie, să avem reprezentanți.

În afara acestor date, Asociația Județeană de Fotbal-Tenis Teleorman anunță un bogat calendar competițional, în 2017. (Cristi Frisk)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.