Sport

S.O.S. CS Unirea Petrolul Videle!

Dacă ieri, într-un material dedicat fotbalului județean, făceam trimitere la soluția delicată a echipei Unirea Brânceni, astăzi revenim cu un material în aceeași notă pesimistă. O altă localitate cu frumoase tradiții fotbalistice, Videle, este pe cale să rămână fără fotbal.

Situația financiară de la CS Unirea Petrolul Videle este una aproape disperată, iar conducătorii susțin că fără implicarea autorităților locale, echipa nu poate începe returul în Liga a IV-a. Fotbalul din orașul ”aurului negru” respiră, la momentul actual, grație acestei formații, în condițiile în care, odinioară, nume ca Petrolul sau Foraj erau rostite cu mult respect de către teleormăneni.

Unirea Petrolul Videle a fost una dintre echipele combative ale eșalonului de elită teleormănean, încheind turul pe locul 6, cu un total de 19 puncte. Pe lângă echipa de seniori, sub egida clubului menționat își mai desfășoară activitatea alte trei formații de juniori, aflate și ele în pericol de desființare. CS Unirea Petrolul Videle mai are activă și o secție de box, însă aici lucrurile stau ceva mai bine, grație cooperării cu CST Alexandria, care conferă pugiliștilor statutul de dublă legitimare, implicit și garanția continuității în activitatea competițională.

Fotbalul din Videle a lansat un apel de ajutor, pe care, suntem convinși, factorii decizionali dintre sondele petrolifere îl vor recepționa ca atare.

Ca o informație complementară, vehiculată în ultimele zile, o altă grupare de tradiție în fotbalul teleormănean, Viață Nouă Olteni, a anunțat că are probleme cu finanțările de la bugetul local. Asupra acestui subiect vom reveni pe larg, în edițiile următoare. (Cristi Frisk)

One Comment

  1. Trebuie adus Cotoi Gheorghe la conducerea clubului de fotbal din Videle. Inteligenta si priceperea sa vor face ca fotbalul din orasul petrolistilor sa renasca.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.