Sport

S-a îmbunătăţit starea disciplinară în fotbalul judeţean “Avem un campionat corect, sper ca echipa campioană să şi câştige barajul!”

Au trecut nouă etape din acest sezon fotbalistic judeţean al Ligii a 4-a, iar impresia pe care o lasă competiţia este aceea că este un sezon mai echilibrat, cel puţin faţă de ultimele două-trei sezoane. Şi capitolul disciplinar se poate spune că s-a îmbunătăţit în acest an, faţă de ediţiile precedente, în primul rând pentru că a scăzut numărul sancţiunilor şi abaterilor foarte grave, iar în Liga a 4-a nu s-a înregistrat nici un joc întrerupt înainte de minutul 90, din cauza violenţelor.

Despre aceste aspecte, dar şi starea generală a fotbalului judeţean, preşedintele AJF Teleorman, Stan Prodan a făcut o sinteză, exprimându-şi însă încrederea că, la fel ca în ultimii trei ani, campioana judeţeană, oricare ar fi, să câştige şi barajul de promovare, dar şi să participe în noul sezon al Ligii a 3-a.

 

“Pare să fie o ediţie echilibrată, deşi nu avem echipe foarte valoroase, cum a fost în anii trecuţi, când formaţii ca Sporting Roşiori de Vede, Sporting Turnu Măgurele sau FCM Alexandria s-au desprins din primele etape, se pare că este o ediţie mai echilibrată, în sensul că echipele sunt mai compactate valoric. Din punctul meu de vedere, indiferent cine va câştiga campionat, vrem ca echipa care va merge la baraj, să câştige barajul de promovare şi să şi joace în Liga a 3-a anul viitor! Din punct de vedere organizatoric, am mai spus-o de atâtea ori, cu mici excepţii la nivelul Ligii a 4-a avem baze sportive deosebite şi continuăm să facem eforturi deosebite pentru ca aceste baze să rămână la standardul la care sunt, sau să le îmbunătăţim.

Cât priveşte starea disciplinară, este o ediţie liniştită până în acest moment, probabil că există şi motivarea vizavi de echilibrul valoric dintre echipe, nu există o discrepanţă foarte mare între echipele de sus, cu cele de jos din clasament, de aici şi rezultatele corecte şi buna evoluţie a echipelor, au făcut să nu înregistrăm evenimente neplăcute în Liga a 4-a. La celelalte categorii, la ligile 5 şi 6, cu mici excepţii, cred că jocurile s-au desfăşurat în condiţii absolut normale, chiar dacă starea disciplinară în momentul de faţă nu este una pe care ne-am dori să o avem, dar cred că într-un viitor, sper eu nu prea îndepărtat, să se îmbunătăţească starea disciplinară aşa cum vrea să fie!”

Reamitim faptul că, în ultimele trei sezoane campioanele judeţene au fost următoarele: Sporting Roşiorii de Vede (2014), Sporting Turnu Măgurele (2015), FCM Alexandria (2016), toate câştigând barajul de promovare şi, ulterior, au participat în Liga a 3-a.

B.Pană

3 Comments

  1. Apreciez sinceritatea dvs. d-le ionut,cand spuneti ca sunteti rupt total de fotbalul Teleormanean. Pe cale de consecinta pledoaria dvs. devine nula!

  2. Sunt unul dintre cei care trebuie sa-i multumesc lui Stan Prodan pentru faptul ca am promovat in Liga 3, datorita pregatirii facute cu acesta. De fapt multi trebuie sa-i multumeasca pentru ajutorul primit. Cred, fara sa gresesc ca cel putin vreo 30 de arbitri care au ajuns in ligile superioare, trebuie sa-i multumeasca acestui om. A facut mult pentru arbitrajul teleormanean, ar cam fi cazul sa mai faca si altii cel putin jumatate din cat a facut acest om. Este un tip de om care impune respect si pentru tot ce a facut si face in fotbalul judetean ar trebui sa primeasca respect. Desi sunt rupt total de fotbalul din Teleorman, citesc aparitiile din ziare si apreciez calitatea fotbalului de la noi, net superioara fata de alte judete din tara. Dl observator, nu o sa castigati nimic jignind acest om.

  3. Da toate cele trei
    enumerate sunt foste echipe care au mai activat in esaloane superioare(chiar si in liga 2-a)si nu a fost o surpriza ca au promovat,trebuia chiar mai repede sa nu se mai incurce cu Botoroaga,Bragadiru Spatarei sau mai stiu eu care au terenurile de fotbal printre glugile de coceni.In ceea ce priveste bazele sportive exprimarea corecta era,avem inscrise baze sportive deosebite, ca tu AJF-ule nu ai construit nici una si nu te mai lauda cu efortul altora!Mai bine ai incerca sa explici de ce nu esti in stare sa promovezi arbitri in esaloanele superioare,tinand cont ca ai fost si tu „mare” arbitru divizionar! Asa ca lasa-ne cu speratul si crezul in viitorul apropiat ca nu ai nici o vina!Se vede de la o posta ca ai cochetat si cu politica, fiind consilier pe la un neica nimeni pe la un partid care nu se mai aude nimic nici de el si nici de partid!Dute tata pana inca mai poti si ia-ti niste capre ca sunt foarte rentabile si chiar nu ti-ar sta rau in acesta postura,fizicul te recomanda!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.