Social

S-a dat startul înscrierilor pentru a IX-a ediţie a concursului “Cel mai bun vin de pe plaiurile alexăndrene”

Monica DUMITRESCU

Primăria Municipiului Alexandria şi Consiliul Local al Municipiului Alexandria organizează marţi, 31  ianuarie 2017, de la ora 10.00, în Clubul Pensionarilor, concursul “Cel mai bun vin alb/roşu/roze de pe plaiurile alexăndrene”. La acest concurs se pot înscrie doar locuitorii municipiului Alexandria cu vinuri de producţie proprie şi vie pe rod în municipiul Alexandria. Potrivit organizatorilor, vinul înscris în concurs va fi depus în recipient de sticlă cu capacitatea de un litru, la Clubul Pensionarilor.

La înscriere participanţii trebuie să se prezinte cu un act de identitate, care să ateste domiciliul în municipiul Alexandria.

Organizatorul va verifica veridicitatea datelor declarate şi îşi rezervă dreptul de a descalifica persoanele înscrise în baza unor declaraţii false. Înscrierile se fac până cel mai târziu pe 30 ianuarie 2017, ora 12.00, la Primărie, et 2, cam. 50.

Se oferă premii tuturor participanţilor şi premii pentru locurile I, II şi III pentru fiecare categorie de vin.

Concursul a fost iniţiat la Alexandria în urmă cu opt ani şi face parte din seria manifestărilor dedicate Sărbătorii viei şi vinului – Zărezean, celebrată la 1 februarie. Anul trecut au fost înscrise în concurs 41 de soiuri de vin, din care 19 roşu, 12 alb şi 9 roze.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.