Eveniment

S-au urcat la volan fără a avea dreptul și s-au ales cu dosare penale

Luni, 11 aprilie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turnu Măgurele – Biroul Rutier au depistat un bărbat în vârstă de 47 ani, din localitatea Turnu Măgurele, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Turnu Măgurele, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat. Drept urmare, s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infractiunii de “conducerea  unui vehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.
În aceeași zi, un tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Drăgănești de Vede, a fost prins de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roșiori de Vede – Biroul Rutier în timp ce conducea un autoturism pe DJ 612A în localitatea Roșiori de Vede, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat. Și în acest caz a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infractiunii de “conducerea  unui vehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată ”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

IPJ Teleorman mai transmite că, în 24 de ore, în urma activităților preventive desfășurate, pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 32 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 9.715  lei și au reținut 3 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.