Eveniment

S-au trezit cu casa în flăcări, de la un coş de fum neizolat

Un coş de fum neizolat putea să lase fără acoperiş deasupra capului o familie din Botoroaga, fiind necesară intervenţia pompierilor militari pentru stingerea incendiului izbucnit în gospodăria oamenilor.
Din fericire, doi bătrâni, soț și soție, de 71, respectiv 78 de ani, au reuşit să iasă din locuința cuprinsă de flăcări, până la sosirea pompierilor.
„În încercarea de a stinge incendiul, aceştia prezentau arsuri uşoare la nivelul părului şi acuzau un atac de panică, motiv pentru care, după monitorizare şi acordare prim-ajutor, au fost transportaţi la Spitalul din Videle pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate”, a precizat mr. Gelu Dragomir, purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman.
Au fost mistuite de flăcări bunurile materiale dintr-o bucătărie, un hol și o anexă, precum și acoperișul locuinței pe aproximativ 45 mp, potrivit sursei citate.
Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un coş de fum neizolat corespunzător faţă de materialele combustibile.
La faţa locului s-au deplasat pompierii de la Punctul de lucru Drăgăneşti Vlaşca şi cei de la Detaşamentul Videle, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.
Valoarea pagubelor a fost estimată la suma de 15.000 de lei, iar cea e bunurilor salvate la peste 20.000 de lei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.