Sport

S-au stabilit termenele de înscriere în campionatul judeţean

Aşa cum se ştie, campionatul judeţean 2013-2014 al Ligii a 4-a va debuta la data de 31 august a.c. (sâmbăta), când este programată prima rundă a sezonului, iar ultima rundă a turului este stabilită pentru data de 7 decembrie (când se dispută etapa a 15); aşa cum s-a stabilit, la solicitarea echipelor, competiţia se va disputa fără runde intermediare. În acest sens, AJF Teleorman a stabilit ca termen limită de înscriere pentru campionatul 2013-2014 data de 15 august, dată până la care ehipele sunt aşteptate cu cererea de înscriere şi depunerea documentelor specifice pentru participare.

În privinţa Ligii a 5-a, aceasta va debuta pe data de 8 septembrie, când este programată prima etapă, iar ultima rundă a sezonului (etapa a 13-a) se va disputa pe 1 decembrie (fără etape intermediare); în privinţa înscrierilor, echipele sunt aşteptate să depună documentele şi cererea de înscriere până la data de 20 august.

De asemenea, Liga a 6-a va debuta cu certitudine la data de 8 septembrie, însă componenţa seriilor depinde de numărul de echipe înscrise; totuşi, conform AJF Teleorman nu se vor admite serii cu mai puţin de 12 echipe, iar înscrierile se speră să fie finalizate în jurul datei de 30 august a.c.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.