Sport

S-au înţeles-FC Traian continuă în Liga a 4-a şi pune capăt tratativelor cu Izvoarele!

Ultimul semn de întrebare din ultimele zile era legat de soarta echipei FC Traian, care se pare că purta discuţii avansate pentru cedarea locului în Liga a 4-a către o altă echipă (Izvoarele). Situaţia echipei din Traian se pare că a făcut ceva vâlvă la nivel local, deoarece ulterior şedinţei tehnice cu echipele, de acum o săptămână, s-au tot purtat discuţii pentru continuarea echipei clasate pe locul 7 în sezonul precedent! În cele din urmă, se pare că principalul finanţator al clubului FC Traian, Claudiu Crăcea, a căzut de acord cu primăria locală pentru susţinerea echipei, pentru asigurarea unor condiţii optime jucătorilor, astfel că echipa FC îşi va continua activitatea în Liga a 4-a!

“Într-adevăr, au existat unele discuţii cu echipa din Izvoarele, dar, din punctul nostru de vedere nu s-a pus niciodată problema cedării locului în Liga a 4-a. Important este că, după câteva zile în care au avut loc discuţii, inclusiv cu primăria locală, s-a convenit ca echipa să continue în acest campionat, să zic aşa s-au împărţit responsabilităţile, dar este clar că toţi vor ca fotbalul din comuna Traian să continue şi aşa se va întâmpla”, ne-a precizat telefonic unul din apropiaţii echipei FC Traian.

În aceste condiţii, competiţia 2013-2014 a Ligii a 4-a va începe de sâmbătă, 31 august, aşa cum s-a stabilit iniţial, cu cele 16 echipe la start – din care trei sunt nou-promovate (Ajax Botoroaga, Tineretul Suhaia, Astra Plosca), una este retrogradată din Liga a 3-a (FCM Alexandria), una a cesionat locul de la CS Vârtoape (Unirea Brânceni), iar celelalte 11 participante şi-au dobândit dreptul de participare pe criteriul sportiv. Reamintim programul primei etape a campionatului Ligii a 4-a, de sâmbătă:

– Sporting Roşiorii de Vede – Dunărea Zimnicea;

– Astra Plosca – Spicpo Poroschia;

– Unirea Brânceni – Tineretul Suhaia;

– Rapid Buzescu – Pamimai Videle;

– Viaţă Nouă Olteni – FCM Alexandria;

– Unirea Ţigăneşti – Voinţa Saelele;

– Ajax Botoroaga – Metalul Peretu;

– Udinese Uda Clocociov – FC Traian.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.