Sport

S-au încheiat evenimentele de Zilele municipiului – Parada sportivilor alexăndreni – 2013

Duminică, 1 septembrie, sportivii şi laureaţii concursurilor sportive, organizate de Primăria şi Consiliul local Alexandria, cu ocazia Zilelor municipiului, au participat la parada şi festivitatea de premiere, desfăşurată în incinta stadionului Municipal. Evenimentul, care a reunit câteva sute de sportivi şi concurenţi, alături de care au fost prezenţi numeroşi apropiaţi ai celor evidenţiaţi, s-a bucurat de o atenţie deosebită din partea Primăriei municipale, care a alocat peste 40.000 lei pentru întreaga festivitate de premiere. Iar înmânarea premiilor, a trofeelor sau cupelor a fost oficiată de viceprimarul municipiului Alexandria Dan Popescu, alături de reprezentanţii institituţiei Primăriei şi de directorul CST, Emanoil Stoica.

Au trecut pe rând, prin faţa asistenţei, reprezentanţi sau sportivi ai tuturor structurilor sportive din Alexandria, care au reprezentat toate disciplinele sportive din municipiu; fotbalul (FCM Alexandria seniori şi juniori), handbalul (Handbal Teleorman Alexandria, CSS Alexandria), baschetul (CS Baschet Teleorman, CSS Alexandria), fotbal-tenis (Viitorul 003), sau sporturile individuale (tir – CST Alexandria, atletism – CSS Alexandria, CST Alexandria, karate – Kanazawa / CST Alexandria, Miyamoto Musashi, judo – CSS Alexandria, ABC Judo) au fost recompensate şi premiate simbolic în cadrul festivităţii.

De asemenea, în partea a doua a evenimentului, organizatorii au invitat, pentru a-şi ridica premiile, laureaţii concursurilor organizate cu prilejul Zilelor municipiului Alexandria, ediţia a XIX-a, care au fost organizate la următoarele discipline: fotbal, fotbal-tenis, baschet, înot, tenis, tenis de masă, table, şah, rummy, biliard, FIFA. Au trecut prin faţa asistenţei sute de participanţi, care s-au bucurat de cadourile oferite de municipalitate, iar o caracteristică interesantă a premiilor din acest an a fost aceea că au fost acordate premii “la obiect”, respectiv materiale sportive specifice disciplinei sportive la care a concurat fiecare laureat!

Să mai punctăm un aspect, faptul că, pe parcursul festivităţii de premiere au fost incluse momente artistice, respectiv dansuri de majorete, care au venit să destindă, în câteva rânduri, atmosfera.

În final, trebuie spus că toată lumea a apreciat iniţiativa Primăriei şi Consiliului local Alexandria, implicarea directă în desfăşurarea acestor concursuri sportive a primarului Victor Drăguşin, recunoscut drept un susţinător al fenomenului sportiv de masă, la nivel local, dar şi calitatea concursurilor care au avut loc. Cât priveşte numărul premiilor acordate (pe fiecare disciplină, mai multe categorii de vârstă, fete / băieţi), numărul celor care au primit premii şi care au venit pentru a ridica trofeele sau medaliile oferite spune multe, iar mesajul de final, pe lângă felicitările de rigoare pentru toţi participanţii şi laureaţii a fost acela că, peste un an toţi aceştia, dar şi alţi, sunt aşteptaţi să concureze la evenimentele sportive dedicate Zilelor municipiului Alexandria.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.